2777
2789
عنوان

نامزد ادایی

129 بازدید | 8 پست

سلام خانمای واردکار بیاین راهنمایی کنین تو دوران عقد چجوری میشه ادایی بود تو چه مواردی؟ مثلا من کسیو میشناسم نامزدشو عادت داده اولین روز پریودش چهاربسته نوار و قرص مسکن و اجیل و خوراکی هرماه براش بخره میشه مثالای بیشتر این شکلی برام بزنین 🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه برام قرص جوشان انرژی زا و شامپو هایی که دوست دارم میگیره 

پریود شم میوه های مورد علافه امو میخره

تاریخ لیزر و دکتر پوست رو میدونه و قبلش برام پول کارت به کارت میکنه

از آسمون سنگ بباره جمعه ها باید ماله من باشع و جمعه باید بریم گردش

همین فعلا

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

اره موافقم واقعا ولی بعضی پسرام هستن که بلد نیستن چیکار کنن و باید بهشون خودمون یاد بدیم

بله عزیزم انشالله خوشبخت باشید

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
همیشه برام قرص جوشان انرژی زا و شامپو هایی که دوست دارم میگیره پریود شم میوه های مورد علافه امو میخر ...

چقدر عالی از اول خودت بهش گفتی و یادش دادی این کارارو کنه؟ اخه بعضی پسرا خودشون بلد نیستن باید یاد بدیم بهشون

چقدر عالی از اول خودت بهش گفتی و یادش دادی این کارارو کنه؟ اخه بعضی پسرا خودشون بلد نیستن باید یاد ب ...

یادش دادم

خودش هم بلد بود

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘