2777
2789
عنوان

مهد کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 18 پست
عزیزم ببخشید به سوال پسر منم هم سن پسر شماست. چقدر شهریه می دید ما از مهر تا اسفند حدود یک و نیم می ...

نه اصلا حق اینکه شهریه ماه های گذشته رو زیاد کنن ندارن چون موقع ثبت نام قرارداد امضا کردین، شما خودتون برین آموزش وپرورش گزارش بدین و اصلا زیر بار مابه التفاوت شهریه ماه های گذشته نرین 

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به خواسته ام... 

اذیت می‌کرد که بهم‌ میگفتن ولی اینا گفتن که خوبه میشینه‌ سرکلاس حرف گوش میده فقط تا دوساعت و نیم میم ...

الان دیگه تو هر خیابونی نگاه کنی تا دلت بخواد مهد و کودکه شما نگران نباشین این مهد نباشه صدتا مهد دیگه که از خداشونه یه بچه بیارن برای ثبت نام، به قول دوستمون شاید مهد فعلی پسرتو حذابیتی براش نداره مهدشو عوض کنین شاید تایم بیشتری بمونه بدون اینکه حوصله اش سر بره

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به خواسته ام... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای عزیزم خیلی شرایطت رو درک می‌کنم، منم همچین تجربه‌ای داشتم. به‌نظرم بیشتر بحث مدیریتیه، چون وقتی می‌گن بچه‌های کوچیک نیان ولی بعد توی گروه عکس بچه‌های کوچیک رو می‌ذارن، یه‌جورایی دوگانگیه دیگه. ممکنه بخوان تعداد بچه‌ها رو کم کنن و روال خودشون رو راحت‌تر کنن.

شاید بد نباشه یه تماس بگیری خیلی آروم و محترمانه بپرسی قضیه دقیقاً چیه، چون بالاخره تو هم مادری و دلت می‌خواد بدونی بچه‌ت چرا کنار گذاشته شده. اگه احساس کردی بی‌نظمی و بی‌احترامی هست، شاید وقتشه به فکر یه مهد دیگه با شرایط بهتر باشی که هم به بچه‌ها برسن هم به حرفشون پایبند باشن.