atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9183 عنوان یه چیز بگین 36 بازدید | 6 پست پاشم برم درس بخونم نمیتونم برم او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت 1404/01/19 | 18:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ویلوبی عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 5750 دشمنت امروز درس خوند، تو خوندی؟ 😂😂نه جدی پاشو برو، آینده ات به سخت کوشی الانت بستگی دارهخودت میتونی خودتو نجات بدیخرابش نکن 🦕 🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»- صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧
سپیده______ عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 6004 پاشو برو جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید . . . . . . . . . .
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9183 دشمنت امروز درس خوند، تو خوندی؟ 😂😂نه جدی پاشو برو، آینده ات به سخت کوشی الانت بستگی دارهخودت میتون ... وقتی کسی رو دشمن خودت نمیدونیخستم ولی ای کاش ذهنی بود روحیه تحمل انقدر فشار و استرس ندارم او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9183 پاشو برو ممنون🌹💔 او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
نقطه1 عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 4179 درس کیلو چنده. برو بخواب لذت ببر ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد
sogoliiiish2000 عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 23018 وقتی کسی رو دشمن خودت نمیدونیخستم ولی ای کاش ذهنی بود روحیه تحمل انقدر فشار و استرس ندارم نمیدونم خانوادت تو چه سطحی از وضع مالی باشنشاید اصلا تو یه خانواده مرفه بدنیا اومدیاما من همیشه میخواستم از درس خوندنم نتیجه بگیرم. میخواستم مستقل باشم. میخواستم دستم تو جیب خودم باشهتوهم اگ مث منی پاشو بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙 کاپ_کیک_عصبانی