2777
2789
عنوان

چیکا کنم من میخام زود مامان بشم

313 بازدید | 37 پست

سلام خانوما من الان سه ماهه اقدام کردم ولی هیچ اتفاقی نیوفتاده و باز پری میاد سال گذشته تو یه ماه اقدام، فوری باردار شدم البته قلبش رشد نکرد و سقط شد حالا میخام زود مامان بشم به نظرتون برم دکتر دارویی چیزی میده زود باردار بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا6ماه طبیعیه وبهش فکر نکن چون استرس باعث میشه نگیره،بنظر من بدنتو به دارو عادت نده حتما ورزش کن

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  

خب باید زیر نظر دکتر باشی. البته هرچی بیشتر بهش فکر کنی بدتره.

من سه سال طول کشید حامله شدم.اونم بدون مشکل.دیکه بیخیال شدم و‌حامله شدم

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
شما که یه سقط داشتی حتما باید زیر نظر پزشک اقدام کنی سرخود که نمیشه گلم برو پیش یه دکتر خوب 

رفتم دکتر اونم آزمایش اینا کرد بعد گفت برو بزار بشه اگه تا یه سال باردار نشدی بعد بیا پیشم ولی من زود میخام باردار بشم

رفتم دکتر اونم آزمایش اینا کرد بعد گفت برو بزار بشه اگه تا یه سال باردار نشدی بعد بیا پیشم ولی من زو ...

عزیزم پس عجله نکن فکر و ذهنتو ازاد کن استرس نده به خودت انشالا این ماه نتیجه میگیری نی نی میاد تو دلت😍😍😍

خب باید زیر نظر دکتر باشی. البته هرچی بیشتر بهش فکر کنی بدتره. من سه سال طول کشید حامله شدم.اونم بد ...

آخه مادرشوهرم اینا هی ازم میپرسن چی شد حامله نشدی ؟؟؟؟؟؟چه خبر؟؟؟مامان خودمم نگرانی 

هر کی هم منو تو خانواده شوهر میگه چه خبر از بچه؟؟؟؟ ولی تو خانواده خودمون میگن تا بچه نداری از این روزا نهایت استفاده رو کن

آخه مادرشوهرم اینا هی ازم میپرسن چی شد حامله نشدی ؟؟؟؟؟؟چه خبر؟؟؟مامان خودمم نگرانی  هر کی هم ...

وقتی بدونن بچه میخای اینجوری میگن و ولکن نیستن. بهتره بگی فعلا دوس نداریم بچه بیاریم شرایطشو نداریم. تا دهنشون بسته بشه

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
2790
2778
2791
2779
2792