این کاربران هم حرف های خوبی زدن 👇🏻
خوبه که عقل و منطقت داره بهت هشدار میده وگرنه متوجه اینایی که گفتی نمیشدی
این یه نشونه ی خوبه! فکر نکنی من مذهبیما نه بخدا
قصد جهت دهی و این چرتو پرتارو ندارم فقط میخوام بگم اون ادم بشدت مغزش هومورنیه و هیچ حس و عشقی نداره خودتو تو خطر ننداز بخدا بیمار میشی از افسردگی
زخمای بعد از این رابطه فاااجعس
❤
باخیانت روح و جسم خودتو کثیف میکنی نه شوهرت
❤❤
چه اعصابی هم داره 2 تااااااا..ما سر شوهرمون موندیم....بعد من نمیدونم من فقط اینجوریم یا همه خانوما..از وقتی ازدواج کردم نسبت به مردای دیگه کر و کور شدم.انگار نمیبینمشون...
اینم بگم همه شوهرا یه سری خلع هایی برای زن به وجود میارن ولی به چه قیمتی که ادم بره با یکی دیگه.اون یکی دیگه زن متاهل رو جز برای استفاده 💦 برای چیز دیگه ای میخواد؟؟؟ اخه خاک مستراح توی سر این زنا....البته خاک مستراحی که درحال بازسازیه
❤❤❤
به عنوان یه دختر با اطمینان کامل میگم علت فساد جامعه نود در صد از خانم هاست، اگر خانمی حیا داشته باشه، هیچ مردی به خودش اجازه نمیده که وارد حريمش بشه، اگر خانمی نجابت داشته باشه، نمیره با مرد زن دار رفاقت کنه و زندگی همجنس خودش و خراب کنه، اگر یک بار فقط یک بار خانمی به مزاحم های تو خیابون راه نده و سوار ماشینش نشه، مردها هم به خودشون اجازه نمیدن برای هر خانمی که کنار خیابون ایستاده ترمز کنند... از ماست که بر ماست. چرا به همجنس خودمون رحم نمیکنیم؟؟ چرا اسم مادر و زن و داریم تباه میکنیم
❤❤❤❤
احتمالا هیچ اجتماعی از انسانهای پرتعداد و تصادفی وجود نداره که بتونید بگین تمام زنان و مردانش اخلاق در تعامل با هم از جمله پوشش مناسب، نگاه بیغرض و... رو همگی رعایت میکنند.
با فرهنگ سازی و تربیت درست و نظارت اجتماعی به مرور میشه کمترش کرد.
پس حتما باید برای مواقعی با چنین افراد بیماری مواجه میشین، آمادگی داشته باشید و سعی کنید اسباب لذتجویی غیر انسانیشون رو ازشون بگیرید.
❤❤❤❤❤