2777
2789
عنوان

11 عواقب خیانت و شریک خیانت شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 22 پست

یه کاربر دیگه هم حرف خوبی زد 👇🏻

خدا به راه راست هدایتشون کنه

از عواقبش خبر ندارن

خبر ندارن مردا کارشون تموم شه مثل دستمال کاغذی پرتشون میکنن بیرون

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید ❤

یه کاربر دیگه هم حرف خوبی زد 👇🏻 

متاسفانه اکثرا پسرای امروزی دنبال تن و بدن ما دختران نمیشه آدم درستو تشخیص داد چون اون خوبشم یه مدت بخوای آشنا شی خودش معلوم میشه که جز رابطه جنسی تو رو نمی خواسته یه حقیقته متاسفانه فک کنم عشق وجود نداره معمولا تو رابطه های امروزی

کلا بدن ما خانوما یه هورمون وابستگی ترشح می کنه متاسفانه که تو تن و بدن پسر جماعت ترشح نمیشه 😏

دلم چقد برای دخترا میسوزه

دختره با یه استوری سین کردن پسره کلی ذوق می‌کنه میگه استوریمو دید ولی پسرا ....بدن و جسم و روح طرف رو میگیرن و بعد مثل یه آشغال پرت میکنن بیرون از زندگیشون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این کاربران هم حرف های خوبی زدن 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

زن رو خدا جذاب آفريد

همه جوری جذابه

مردها چند دسته اند

همه مثل هم نيستند و هر كدوم نسبت به چيزی در زنها جذب ميشن که ممكن به چشم ما نياد

تعداد كمی از مردها که دارن تبديل به تعداد بيشتری ميشن

متاسفانه هوسهايی دارند که افسار عقل و منطقشون رو گرفته و به جاهايی که ممنوع هست ميكشه

كلی دختر مجرد هست

ميره تو نخ زن شوهردار

من فقط اینو می‌دونم که آدم درست حسابی عاشق زن یا مرد متاهل نمیشه

اگر هم بشه به زبون نمیاره و سعی می‌کنه کلا فراموش کنه

اگر نمیتونه خودش رو کنترل کنه آدم درست حسابی نیست

آدم بی قید و بند هم ارزش هیچ گونه رفاقتی نداره

گدای س. ک. س. همه جا هست. در هر چهره ای هم باشی گدایی خودشونو میکنن و این رقت انگیزه

و همینطور این کاربر هم حرف خوبی زد 👇🏻

کسی که می خواد با زن شوهر دار دوست بشه

اهان تازه گرفتم چی شد، خب معلومه دیگه وقتی اصراری به جدایش نداره و کم سن هم هست

زن و زندگی و مسئولیت نمیخواد فقط میخواد با چرب زبونی از شرایط سواستفاده کنه در واقع خرج اون زن و مسئولیتش به دوش شوهر بدبختش باشه اینم بیاد فیض ببره و بره بدون هیچ بار مالی و مسئولیتی مفت و مسلم چون به هرحال بازن متاهل راحت تر خواهد بود تا دختر

و همینطور این کاربران هم حرف های خوبی زدن 👇🏻 

بانو باید خودش واسه خودش ارزش قائل باشه که نیست ترجیح میده مثل دستمال کاغذی باشه

من نگرانیم اینه همسرشون رو مبتلا به بیماریهای مقاربتی نکنن. همسرشون بیچاره از همه جا بی خبر یهو ایدز و هپاتیت و زگیل بگیره 💔🤦🏻‍♀️

این کاربران هم حرف های خوبی زدن 👇🏻

خوبه که عقل و منطقت داره بهت هشدار میده وگرنه متوجه اینایی که گفتی نمیشدی

این یه نشونه ی خوبه! فکر نکنی من مذهبیما نه بخدا

قصد جهت دهی و این چرتو پرتارو ندارم فقط میخوام بگم اون ادم بشدت مغزش هومورنیه و هیچ حس و عشقی نداره خودتو تو خطر ننداز بخدا بیمار میشی از افسردگی

زخمای بعد از این رابطه فاااجعس

باخیانت روح و جسم خودتو کثیف میکنی  نه شوهرت

❤❤

چه اعصابی هم داره 2 تااااااا..ما سر شوهرمون موندیم....بعد من نمیدونم من فقط اینجوریم یا همه خانوما..از وقتی ازدواج کردم نسبت به مردای دیگه کر و کور شدم.انگار نمیبینمشون... 

اینم بگم همه شوهرا یه سری خلع هایی برای زن به وجود میارن ولی به چه قیمتی که ادم بره با یکی دیگه.اون یکی دیگه زن متاهل رو جز برای استفاده 💦 برای چیز دیگه ای میخواد؟؟؟ اخه خاک مستراح توی سر این زنا....البته خاک مستراحی که درحال بازسازیه 

❤❤❤

به عنوان یه دختر با اطمینان کامل میگم علت فساد جامعه نود در صد از خانم هاست، اگر خانمی حیا داشته باشه، هیچ مردی به خودش اجازه نمیده که وارد حريمش بشه، اگر خانمی نجابت داشته باشه، نمیره با مرد زن دار رفاقت کنه و زندگی همجنس خودش و خراب کنه، اگر یک بار فقط یک بار خانمی به مزاحم های تو خیابون راه نده و سوار ماشینش نشه، مردها هم به خودشون اجازه نمیدن برای هر خانمی که کنار خیابون ایستاده ترمز کنند... از ماست که بر ماست. چرا به همجنس خودمون رحم نمی‌کنیم؟؟ چرا اسم مادر و زن و داریم تباه میکنیم

❤❤❤❤

احتمالا هیچ اجتماعی از انسان‌های پرتعداد و تصادفی وجود نداره که بتونید بگین تمام زنان و مردانش اخلاق در تعامل با هم از جمله پوشش مناسب، نگاه بی‌غرض و... رو همگی رعایت می‌کنند.

با فرهنگ سازی و تربیت درست و نظارت اجتماعی به مرور می‌شه کمترش کرد.

پس حتما باید برای مواقعی با چنین افراد بیماری مواجه می‌شین، آمادگی داشته باشید و سعی کنید اسباب لذت‌جویی غیر انسانی‌شون رو ازشون بگیرید.

❤❤❤❤❤

این کاربران هم حرف های خوبی زدن موافقم 👇🏻

کی نمی تونه ببخشید هرزه باشه ولی نجابت و تعهد مانع میشه

خدا نگذره از خیانتکار 

این ها رو هم یه جورایی موافقم البته نه هر مردی ولی درصد بالایی از مردها به نسبت خانوم ها 👇🏻

نه حفظ آبرو کن به هیچ عنوان کار رو به خانواده ها نکش ....ببین یک واقعیت راجع به مردها اینه که اونها به شدت آدم های تاثیر پذیری هستند ذات و بنیادشون نسبت به خانم ها ضعیف تر در برابر عشوه گری های زنانه خیلی قدرت مراقبت درونی ندارند چون حیا از ویژگی های مرد نیست و ببخشید اینجوری میگم بهترین مردها هم ممکنه در برابر عشوه گری و دلبری و سیاست های زنانه کم بیارند.......اول ریشه یابی کن مثل دوست بشین کنار همسرت و علت خطاش رو بپرس اگر دیدی اون طرف مقصر میتونی همسرت رو ببخشی و بهش کمک کنی که خودش رو از این منجلاب نجات بده ....درسته ما طبق یکسری قوانین با هم زندگی میکنیم ولی ممکنه خطا هم داشته باشیم ......ریشه یابی کن و در نهایت ترمیم کن .......و اینو بدون که شخص سوم زمانی وارد یک رابطه میشه که بخواد یک جای خالی و یک کمبود رابطه رو جبران کنه 

به فرض که کمبودی دارید به اینم فکر کنید که چرا باید تاوان کمبود شمارو بقیه بدن با خیانت به بقیه ضربه می زنید به بقیه هم فکر کنید خواهشا ، خودخواه نباشید ، تلاش کنید مشکلتونو از راه منطقی حل کنید 🤗