2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ترک نیستیمترکا که برعکسن همرو داماد میدهخودشون اینجوری میگن دختر دادیم از سرشون زیادیه جهاز هم بد ...

اینو کردستانیام‌میگن😂😂

والا من یه خواستگار ارومیه ای داشتم گفتن همش با دختره 

بعد گفتن ما شب جشن عروسی جهیزیه رو نشون مهمونا میدیم

گفتم چطور؟ گفت جهیزیه رو میچینیم تو ماشین سنگین میاریم توی تالار

من فکر کردم شوخی و مسخره میگن در کل هم رد کردم اون اقارو ولی چندبار تو همین نینی سایت پرسیدم تایید کردن که این کارو میکنن

لایکم‌ نکنید💖
ما هم بندرعباسیمخدایی خیلی خوبه ولیولی اینجور نیست همه چی با پسر باشه اگر وضع مالیشون متوسط باشه مشا ...

اره درسته ولی دور و برم اکثرا دیدم حتی پسرایی ک وضعشون خیلی خوب نیست اصلا حاضر نشدن کمکی از سمت خانواده دختر قبول کنن مگر اینکه بخوان به دختر خودشون طلا هدیه بدن

😐واقعا؟؟ کدوم شهرین؟

مازندران بابل

البته الان چند وقتیه که باهم یه شب عروسی میگیرن ولی هرکی سهم مهمونای خودشو میده

اما خیلیا هم هستن هنوز دو شب عروسی میگیرن نمونش پسرداییم همین چند ماه پیش عروسیش بود دو شب عروسی گرفتن تو دو تا تالار متفاوت

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
اینو کردستانیام‌میگن😂😂والا من یه خواستگار ارومیه ای داشتم گفتن همش با دختره بعد گفتن ما شب جشن عرو ...

وا چقدر چیپ 😐 

توی خونه بچینن مهمونا ببینن باز یه چیزه

ولی دیگه توی کامیون مراسم عروسی خیلی چیپه 

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

وا چقدر چیپ 😐 توی خونه بچینن مهمونا ببینن باز یه چیزهولی دیگه توی کامیون مراسم عروسی خیلی چیپه

والا بخدا نمیدونم😂😂😂😂بعد به این فکر میکنم شب که میرن خونه عروس داماد رو زمین سرد میخوابن

هیچ حوره منطقی نیست بنظرم

لایکم‌ نکنید💖
کجا پسرا جهیزیه میدن بریم اونجا عروس شیم؟😂

کردستانن عروس فقط چندتا بالشت چندتا پتو و تشک میبره

تازه اونم مادر داماد همرو تکمیل میکنه اون چندتا رخت خوابم برا خالی نبودن عریضه هست😂

لایکم‌ نکنید💖
والا بخدا نمیدونم😂😂😂😂بعد به این فکر میکنم شب که میرن خونه عروس داماد رو زمین سرد میخوابنهیچ حوره ...

منم نمیتونم درک کنم

شاید منظورش چند روز قبل عروسیه که طی همون چند روز طی مراسم با مهمونا میچینن

اخه بعضی شهرها عروسی یه شب نیست یهو میبینی یه هفته درحال عروسین 

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

نه ترک نیستیمترکا که برعکسن همرو داماد میدهخودشون اینجوری میگن دختر دادیم از سرشون زیادیه جهاز هم بد ...

نه اتفاقا ترک تبریزم جهیزیه کامل میدیم رسم فرش دستبافت هم داریم به همراه قالیچه و مبلی های سلطنتی کنده کاری شده با چوب مرغوب و مبل های راحتی 

خانواده عروس برای داماد خرید میکنه و حلقه می‌خره خانواده داماد هم برای عروس خرید میکنه و حلقه و طلا می‌خره 

عقد و حنابندون با خانواده عروسه هر دوتا هم تو تالار هست و دست کمی از عروسی ندارن

عروسی مفصل هم با خانواده داماد هست

ما خودمون این رسم رو داریم تو خانواده امون مسلماً همشهری هام هم این رسم رو دارن🤷‍♀️

از گل خوشم میاد 🌷🌱  از کسی که برام گل میگره بیشتر:)

منم نمیتونم درک کنمشاید منظورش چند روز قبل عروسیه که طی همون چند روز طی مراسم با مهمونا میچینناخه بع ...

گفتن شب خود عروسی بعد پایان جشن  میان جهیزیه رو میچرخونن

رسمای دیگم داشت میگفت اخرای عردسی مادر عروس باید بره خونشون

بعد میگفت یه روبان قرمز باید ببندی کمرت یه پسر مجرد از اقوام داماد باید باشه اونو ببنده

عروس و داماد قبل اینکه برن خونه دم در خونه باید عروس با پا یه کاسه برنجو دم در لگد کنه

عروسیم که زن و مرد جدا

لایکم‌ نکنید💖