ولی خانواده ها خیلی کمک میکنن یا خودشون دختر پسر میخرن اینطور نیست همه چی خانواده پسر بده یا دختر بده
سنگینا رو خانواده ها با کمک هم میخرن
بنظرم خیلی بهتره اینطور
اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستون نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇
ترک هستید ترکا خیلیی تجملاتی میدن و همش بادختره خیلی سخته بنظرمحتی زمانی که داماد خونه نداره
نه ترک نیستیم
ترکا که برعکسن همرو داماد میده
خودشون اینجوری میگن دختر دادیم از سرشون زیادیه جهاز هم بدیم ؟؟
چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو
من اهوازم . کولر و فرش و تی وی و میزش و پرده با همسرم بود ، بقیش با خودم ولی رسم همه این نیست . از آشناهای عربمون شنیدم که کل جهیزیه با داماده و عروس خورده ریز شاید بیاره
وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
تا جایی ک من توجه کردم تو کشورمون معمولا جوامع سنتی تر رسم جهیزیه دختر زیاد مرسوم نیست و با پسره معمولا ولی منطقه های مدرن تر همه جهیزیه رو انداختن رو دوش پدر عروس بیچاره
ولی اینجور نیست همه چی با پسر باشه اگر وضع مالیشون متوسط باشه مشارکتیه بیشتر
بنظر منکه رسم خودمون از همه شهرا بهتره تو جهیزیه نقریبا چیز ثابتی نیست همه چی به اوضاع خانواده ها بستگی داره کلا خیلی کمک میکنن یعنی چیزی نیست که حتما باید دختر بده یا پسر بده ولی چون اکثرا اینجا حقوقها بالاست همون پسر میگیره
اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستون نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇
تا جایی ک من توجه کردم تو کشورمون معمولا جوامع سنتی تر رسم جهیزیه دختر زیاد مرسوم نیست و با پسره مع ...
اصلا خیلی رسم جهیزیه مضحکه که همه چیز دختر بگیره
خداروشکر ما چنین چیزهایی نداریم یعنی هیچی از قبل پای کسی ننوشته شده با توجه به شرایط همه همکاری میکنن حتی تو خرید خونه هم خانواده عروس کمک میکنن اگر مشکلی باشه