2777
2789
عنوان

بچه‌ها من معلمم

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 55 پست
فرشته خو هستم روانیم میکنن تبدیل به اژدها میشم گاهی😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 فرشته باش نه کسی که به سازشون برقصی چون آخرش خودت ضربه میخوری 

خوش اومدی زندگی مامان،  حساب کاربری ترک شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چ کار دیگع ای غیر معلمی میتونین انجام بدین

بخوام هم نمیتونم تعهد هشت ساله دارم دگ باید تمومش کنم تا آخر این همه سختی هدر نره ( تاپیک جنبه درد و دل داره)

چرا فکر میکنی حس خوبیه 😂 چهل تا بچه تو هوای گرم کلاس کوچیک حرفای پرت و پلا و ....

عاشق معلمی هستم 

امسال میخوام تو ازمون شرکت کنم 

دعا کن قبول بشم

لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🤎با افتخار ی کوردم🫡
ای وای ،منم همینم درسم رو میخوام عوض کنم تا بلکه آروم شمآخه درسم عملیه ،کلاسم رو هواسشما معلم چی هست ...

چیه درستون، عوض کردنش سخت نیست ؟ من متاسفانه ابتدایی🥲😂

اگه علاقه داشته باشی به شغلت ارزششو داره بله . خیلیا آرزوشون این شغله . هر شغلی هم سختی داره

علاقه هست نه که نباشه جمعیت بچه ها و درس نخوندن و اینا اذیت می‌کنه 

تدریس انرژی زیاد میخواد اگه مزاجت گرم باشه و انرژی ذاتی بالایی داشته باشی و ژنتیکی قدرت بدنی بالا . مبارزه وگرنه نم ارزه

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

چهار ماه؟تیر باید یه کوه برگه تصیح کنی شهریور باید کلاس جبرانی بزاری امتحان بگیری خرداد هم طبق برنام ...

شما چه پایه ای هستی من پایه پنجمم تعطیل میشه دیگه اردیبهشت ، موقعیت که ندارم تعهد هم دارم گره خوردم دگ