2777
2789

من مستقلم و خودم خرج خودمو میدم یبار یچیزی میخاستم بخرم که مادرم مخالف بود من خریدمش و‌گذاشتم توی کیفم مامانم رفت کیفمو گشت یکی از جورابامم انداخت توی کیفم که من بفهمم که اون فهمیده فلان چیزو خریدم منم به روی خودم نیوردم چیکار کنم کیفای منو نگرده

اخه این رفتارش چه معنی داره ؟ بار اولشم نیست بعضی وقتا به سرم میزنه یه قفل بخرم بزنم به کیف هام اما اخه زشت نیست بنظر شما؟ 

چیکار کنم😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه کاری نمیتونی بکنی فقط وقتی میفهمی مامانت تجسس کرده ، به روی خودت نیار چون قطعا مامانت منتظر ...

اخه بدم میاد میره رو مخم دوس ندارم ببینم کسی هست که منو کنترل میکنه و وسایلمو میگرده این چه کاریه اخه

مثل مامان منه ولی مامان من دعوا میکنه باهام چرا خریدیمن یه مداد هم بخرم مامانم تا ساعت ها باهام دعوا ...

من پولشو خودم در میارم و گرن قبلا که بابام خرجی میداد چیزی میخریدم مامانم دعوا راه مینداخت و دیگه نمیزاشت بابام بهم پول بده حتی یه رژ لبم میخریدم تا هفتهاا میگفت پولاتو حروم میکنی چرا خریدیش الان که مستقل شدم فقط مشکلم اینه که فضولی میکنه جیبمو و کیفامو میگرده 

اخه میگم زشته واسه من و مامانم که این کارو کنم ولی مثل اینکه چاره ای ندارم باید بخرم حتما

آره بعضی ها رو متاسفانه باید متوجه اشتباهشون کنی

از غم ای کاش ها چشمم کبود