biancaartist مدیر عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 1152 عنوان اقوام لر ✨️🌻 | مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 45 پست من هیچ آشنایی با این قوم تو ایران ندارم و تازه یکساله فهمیدم وجود دارن *به دلایلی* میخوام بیشتر آشنا شم فرهنگ رسوم نام ها و... خوش اومدی زندگی مامان، حساب کاربری ترک شده 1404/01/19 | 16:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
biancaartist مدیر استارتر عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 1152 کاش ملت رو گوش مخملی فرض نکنی ۲۱ سالته ؟ الان ایرانی ۱۷ سال ایران نبودی ( چهار سال آخر ایران بودی یا ... ۲۶ سالمه یه بچه هم دارماز ۵ سالگی مهاجرت کردیم اربیل بعدش آلمان و سه سال پیش برگشتم چون شکستم نابود شدم این سالها اینجا زبان تدریس میکنم و شوهرمم عربه خوش اومدی زندگی مامان، حساب کاربری ترک شده
biancaartist مدیر استارتر عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 1152 اسی به کسی میگن که تاپیک رو مینویسه فدات❤️ وای پشمام جدی؟ خوش اومدی زندگی مامان، حساب کاربری ترک شده
ابر_کوچک عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 3811 ۲۶ سالمه یه بچه هم دارماز ۵ سالگی مهاجرت کردیم اربیل بعدش آلمان و سه سال پیش برگشتم چون شکستم نابود ... تو تاپیک راجب پریود گفته بودی : (مطمعنی؟ ۱۶ سالمه)هم پیامت هست هم تاپیکتآخرش گربه داری یا بچه ؟راستی بخش پروفایل نوشتی ۲۱ سال کاش به من نمی گفتی دلقک 😁✅ برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ... (کاربری از ۱۴۰۴ واگذار شده )
ابر_کوچک عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 3811 تو تاپیک راجب پریود گفته بودی : (مطمعنی؟ ۱۶ سالمه)هم پیامت هست هم تاپیکتآخرش گربه داری یا بچه ؟راستی ... این پیام خودت بود که کپی کردم (مطمعنی؟ ۱۶ سالمه) برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ... (کاربری از ۱۴۰۴ واگذار شده )
biancaartist مدیر استارتر عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 1152 تو تاپیک راجب پریود گفته بودی : (مطمعنی؟ ۱۶ سالمه)هم پیامت هست هم تاپیکتآخرش گربه داری یا بچه ؟راستی ... بیو رو خوندی؟ خانوم بداخلاق و خانوم کوچیک خوش اومدی زندگی مامان، حساب کاربری ترک شده
biancaartist مدیر استارتر عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 1152 تو تاپیک راجب پریود گفته بودی : (مطمعنی؟ ۱۶ سالمه)هم پیامت هست هم تاپیکتآخرش گربه داری یا بچه ؟راستی ... عه یعنی کسایی که اکانتشون زده ۱ یکسال یا ۷۰ سال واقعا هستن؟🥹🥹🥹 خوش اومدی زندگی مامان، حساب کاربری ترک شده
biancaartist مدیر استارتر عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 1152 آها ک اینطور...پس درواقع یکجور سوغاتی ویا بهتر بگم هدیه لری...شخصا بهت تَکِله رپ پیشنهاد میکنم ... ... مرسیییییی خوش اومدی زندگی مامان، حساب کاربری ترک شده
setin_1380 عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 1841 مرسیییییی خواهش میکنم🤍✨️امیدوارم حال مادرتون هم خوب بشه... دین من=انسانیت :) با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀
biancaartist مدیر استارتر عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 1152 خواهش میکنم🤍✨️امیدوارم حال مادرتون هم خوب بشه... تنها آدم باشعور اینجا فداتشم💗 خوش اومدی زندگی مامان، حساب کاربری ترک شده
ابر_کوچک عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 3811 بیو رو خوندی؟ خانوم بداخلاق و خانوم کوچیک منم تاپیکت : حالومبد۱۱ سال و ۱۱ ماهم بود پریود شدم از همون موقع قدم حتی یک سانت هم رشد نکرده امسال میشم ۱۷ تاریخ تاپیک ( ۱۴۰۴)نگفتی خانم بزرگ خانم کوچیک که گفتی خانم بداخلاق و خانم کوچیک برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ... (کاربری از ۱۴۰۴ واگذار شده )
ابر_کوچک عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 3811 تنها آدم باشعور اینجا فداتشم💗 اوکی پس ما شدیم بی شعور بلانسبتمون😁یه تاپیک جدید میزنم بقیه بیان قضاوت کنند اوکی ؟میدونی آرزو عیب نیست ولی اینکه مردم رو خر فرض کنی و همچنان پافشاری کنی درست نیست برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ... (کاربری از ۱۴۰۴ واگذار شده )
biancaartist مدیر استارتر عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 1152 منم تاپیکت : حالومبد۱۱ سال و ۱۱ ماهم بود پریود شدم از همون موقع قدم حتی یک سانت هم رشد نکرده امسال م ... وای شعور ۰😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 خوش اومدی زندگی مامان، حساب کاربری ترک شده
biancaartist مدیر استارتر عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 1152 اوکی پس ما شدیم بی شعور بلانسبتمون😁یه تاپیک جدید میزنم بقیه بیان قضاوت کنند اوکی ؟میدونی آرزو عیب ن ... مجبورت کردم باشی اینجا؟ خوش اومدی زندگی مامان، حساب کاربری ترک شده
biancaartist مدیر استارتر عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 1152 اوکی پس ما شدیم بی شعور بلانسبتمون😁یه تاپیک جدید میزنم بقیه بیان قضاوت کنند اوکی ؟میدونی آرزو عیب ن ... چرا گزارش نمیزنی بپره فداتشم؟ بعدش برو یجای دیگه عقده هاتو خالی کن خوش اومدی زندگی مامان، حساب کاربری ترک شده
ابر_کوچک عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 3811 چرا گزارش نمیزنی بپره فداتشم؟ بعدش برو یجای دیگه عقده هاتو خالی کن ببین من دیگه بیخیال بحث شدم خب دوست داری تاپیک بزنم بگم فلانی تاپیک فیک میزنه؟ پس احترام نگه دار و اینکه دروغ نگو ❤️اینجوری کردم بدونی همه مردم ساده لوح نیستن برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ... (کاربری از ۱۴۰۴ واگذار شده )