2777
2789
عنوان

اقوام لر ✨️🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 45 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون ۱۷ سال ایران نبودم

اوووف 🔥

فغانسه بودید مادام ؟

یا اینکه توی خیابان های ایتالیا قدم میزَدینو؟

برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ... (کاربری از ۱۴۰۴ واگذار شده )

هرچی دوست داری بپرس برات مفصل تعریف میکنم...فقط خیلی ببخشیدا اما خودتون اصالتا اهل کجا و کدوم قوم هس ...

ترکم ولی از ۵ سالگی به بعد ایران نبودم ۳ ساله تازه اینجام واسه درمان بیماری مادرم

خوش اومدی زندگی مامان،  حساب کاربری ترک شده

ترکم ولی از ۵ سالگی به بعد ایران نبودم ۳ ساله تازه اینجام واسه درمان بیماری مادرم

آها...

پس حق داری عزیزم

هرسوالی داری بپرس...

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

اوووف 🔥فغانسه بودید مادام ؟یا اینکه توی خیابان های ایتالیا قدم میزَدینو؟

برای درمان مامانم به هر دری زدیم همجا رفتیم و الان برگشتیم که آخرش داره میمیره کاش قبل دلقک بازی درست بخونی🥹🎀

آها...پس حق داری عزیزمهرسوالی داری بپرس...

پدربزرگ مامانم اصالتا لر بوده تنها لر تو قوم ما بین ترکا 

میخوام یچیزی واسه مامانم بگیرم شاید آروم شه 

برای درمان مامانم به هر دری زدیم همجا رفتیم و الان برگشتیم که آخرش داره میمیره کاش قبل دلقک بازی درس ...

کاش ملت رو گوش مخملی فرض نکنی 

۲۱ سالته ؟ 

الان ایرانی 

۱۷ سال ایران نبودی ( چهار سال آخر ایران بودی یا چهار سال اول زندگیت ؟ )

برای درمان مامانت به همه جا رفتید ( خواهشاً از مادرت مایه نزار ، خدا حفظش کنه ) 

برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ... (کاربری از ۱۴۰۴ واگذار شده )