2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده توروخدا بیاید دلداریم بدید😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=378050984]نه عزیزم.. نهایت شش ماه، یکسال من شوهرم طی چند ماه اوکی شد[/QUمشکل مورفولوژی داشتن؟ ...

هم sdf  بالا داشت و هم بعضیاش تحرک‌نداشت و .. 

دارو هم الکارنیتین و ویتامین سی و یه سری تقویت کننده ها...کپسول های زنجبیل  و یه سری دارو گیاهی که دکتر طب گیاهی داده بود ..برای ده سال پیشه

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

خوب شما جوونید و انشالله به زودی نتیجه میگیرید

عزیزم فازت جیه ثخدا هیجکسو به این مشکلات نندازه 

شما نمیدونی مایی ک بچه نداریم بچه میخایم هی نمیشه الان ای وی اف داریم میکنیم جقد فشار روی ماست 

ما اگر مث شما بچه  داشتیم  یکی دگ میخاستیم بفرض دومی رو بیاریم میدیدیم نمیشد ول میکردیم 

یکی هست مث شما یدونه بجه داره راحت

ما ک نداریم کلا به مشکل خوردیم برای ما سخت تره اصلا هر سنی باشیم 

عزیزم فازت جیه ثخدا هیجکسو به این مشکلات نندازه شما نمیدونی مایی ک بچه نداریم بچه میخایم هی نمیشه ال ...

درسته عزیزم انشالله بزودی دامنت سبز بشه ولی عزیزم وقتی دخترت التماس می‌کنه و کاری ازت برنمیاد خیلی سخته واقعا روانم بهم میریزد دارم میبینم دخترم چقدر دوست داره خواهر برادر داشته باشه

الان چند تا بچه دارید؟

الان یکی دارم عزیزم.. ولی جنین فریز دارم . همون با ای وی آف باردار شدم. 

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

پس داروها اثر نکرده مجبور به آی وی اف شدید😭

چرا داروها اثر کرد ولی اینبار مشکل از خودم‌یود‌‌.‌. غلظت خون داشتم و یه سری مشکلات دیگه..

میشه درخواست دوستیمو قبول کنید یه سوال داشتم

عزیزم میشه بپرسم چندسالتونه؟؟؟

من نزدیک ۴۰ هستم دیگه کلا بیخیال شدم بخاطر درد شدید بدنم و ضعیف بودنم

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم