2777
2789
عنوان

کسب وکار

41 بازدید | 4 پست

@دختر_گرانبها  

سلام عزیزم وقتتون بخیر .

من کسب وکاری ندارم و خیلی هم دنبال کار هستم که درکنار درسم داشته باشم.

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕

سلام عزیزم 

منظور از کسب و کار این هستش که مثلا آنلاین شاپ کوچیکی دارید و هزینه برای تبلیغش ندارید ..

یا مثلا هنر دست بلدین ولی جایی برای فروش و دیده شدن ندارید...

یا هر مورد دیگه ای...

یه مورد دیگه هم محتوا نویسی هست...البته محتوا نویسی شغل نیست...ولی میتونه امتیاز بگیره و مشمول دریافت پاداش بشه

در زمینه تولید محتوا و یا ارائه تجارب تون و یا گفتن سفر زندگی تون میتونین فعالیت کنین...

در زمینه ژنتیک و پوست و مو، کاربر مصی استقبال کردند که محتوا تولید کنند...

در زمینه هایی مثل سوالات خواستگاری و یا رفتار با خانواده همسر، کاربر دیگری محتواشون را خواهند داشت...

اگر محتوایی بتونه امتیاز بگیره، احتمال اینکه بهش امتیاز تعلق بگیره هست...

اگر کسی و کار نداریم محتوا نویس هم باشین میتونین فعالیت کنین ولی درآمدزایی آن ممکن است زمانبر باشه 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

سلام عزیزم منظور از کسب و کار این هستش که مثلا آنلاین شاپ کوچیکی دارید و هزینه برای تبلیغش ندارید .. ...

اهان درسته .

من متاسفانه هنر خاصی ندارم و بارها توذهنم بوده راجبه انلاین شاپ ک مثلا بعضیا برای جایی دیگه تبلیغ میکنن و ازهرسفارشی برای خودشون درصد میگیرن.

مورد دیگم سفر زندگیم نمیدونم قابل توجه باشه یانه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهان درسته .من متاسفانه هنر خاصی ندارم و بارها توذهنم بوده راجبه انلاین شاپ ک مثلا بعضیا برای جایی د ...

ما فکر میکنیم سفر زندگی هامون به کار بقیه نمیاد ولی وقتی نوشته میشه میتونه به دیگران ایده بده...

به هر صورت اگر کاری از دستم بربیاد دریغ نمیکنم🙏❤

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

ما فکر میکنیم سفر زندگی هامون به کار بقیه نمیاد ولی وقتی نوشته میشه میتونه به دیگران ایده بده...به ه ...

درسته 

ممنونم😘

شما نظری راهنمایی دارین دراین مورد ؟

اگه میشه راجبش بیشتر بگید ؟کجا و چجوری باید بنویسم؟