2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره لقاح کی انجام شده باشه 

هر چی دیرتر باشه نتیجه بهتر میگیری 

برا بچه اولم همون لحظه که بیبی زدم 

تو دستم دوخط قرمز شد 

اما این بار یک روز بعد تاخیر منفی شد

شش روز بعد تاخیر هاله خییییلی کمرنگ انداخت 

یک هفته اگه بگذره خیلی خوبه دیگه اگر لقاح هم دیر انجام شده باشه باز مشخص میشه

منن رابطه کامل نداشتم ولی برای مطمعن بشم ۴. روز. از موعد پریودم گزشته بیبی چک زدم منفی بود

منم عقدم رابطه کامل نداشتم نه روز از پریودم عقب افتاده بود بی بی چک زدم یه هاله ی خیلی کمرنگ انداخت سکته زدم یعنی،حالا واست میفرستم ببین،سه روز بعدش یعنی دوازده روز بهد از موعد پریودم آزمایش دادم گفت منفی و کمتر دو ولی از اسفند تا حالا پریود نشدم😐

پشت من خدا بوده همیشه ...

منم عقدم رابطه کامل نداشتم نه روز از پریودم عقب افتاده بود بی بی چک زدم یه هاله ی خیلی کمرنگ انداخت ...

وای منم خیلی. استرس دارم خدایی بیبی چکم زدم منفی بود ۶. روز از پریودم گذاشته درد پریود دارم ولی نمیشم

وای منم خیلی. استرس دارم خدایی بیبی چکم زدم منفی بود ۶. روز از پریودم گذاشته درد پریود دارم ولی نمیش ...

بی بی چک خیلی خطا داره، یه هفته از پریودت گذشته آزمایش بده خیالت راحت شه

بی بی چک خیلی خطا داره، یه هفته از پریودت گذشته آزمایش بده خیالت راحت شه

وای. دارم. سکته میکنم چن روز پیش بی بیچک زدم منفی شد خیالم راحت شد دوباره. استرس گرفتم الان شرایط. اینکه برم دکتر ندارم ینی دوباره بیبی چک. بزنم؟

من ۶.۷ روز قبل از تاریخ پریودمم لکه ببینی قهوه ایی خیلی کمرنگ در حد سه روز داشتم 

منم عقدم رابطه کامل نداشتم نه روز از پریودم عقب افتاده بود بی بی چک زدم یه هاله ی خیلی کمرنگ انداخت ...

دوباره بیبی نزدی یا آزمایش ندادی؟

دکتر نرفتی؟

خیلی دلت بزرگه دختر:)😂

دوباره بیبی نزدی یا آزمایش ندادی؟دکتر نرفتی؟خیلی دلت بزرگه دختر:)😂

خب آخه ما رابطه کامل نداریم،دوازده روز بعد موعد پریودم آزمایش دادم رفتم دکتر گفتم تکرار کنم آزمایشو گفت نیاز نیست،گفتم خیالم راحت باشه از حاملگی؟گفت بله آزمایش خونِ، برام سونو نوشت گفت باردار که نبودین؟آزمایشو نشونش دادم گفتم تو سونو چیزی نیست؟گفت من نشونه ای از حاملگی نمیبینم،والا همچین دلمم بزرگ نیس به هر کی میگم بهم میخنده که رفتم آزمایش دادم،من از استرس عیدی نفهمیدم چجوری گذشت