2777
2789
عنوان

داستایِفسکی🥴

629 بازدید | 23 پست

مسخرم نکنید من هنوز درگیرم

اینهمه میگن شاهکارن کتاباش 

من از نازنین و شب های روشن شروع کردم جدیدا

بعد مودم هرصفحه اینجوری بود😬🥴این چی بود الان چه برداشتی باید داشته باشم اخه این کجاش شاهکاره پس چرا من نمیفهمم🤦🏻‍♀️🗿احساس خنگ بودن میکنم واقعا🤣😂

یا واقعا شاهکار نیست الکی بزرگش کردن و اونایی که میخوان بگن ما کتابخونیم اینو میگن

یا من نمیفهمم و خنگم 

یازمان خودش شاهکار بوده فقط😐🤕

چجوری میخونین واقعا بگید شاید من اشتباه میخونم🤦🏻‍♀️🗿

🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷 هیهات منا الذله

والا منم شب های روشنشو خوندم اخر کتاب که نصیب هیچکی خدا نکنه حس جهنمو داشتم 

💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

البته بازم ادم نشدم .. قماربازشو میخوام شروع کنم .. شاید عوض شد نظرم .. با تفسیرش گرفتم

💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

یک مشت حرف های زرد 

که تنها هدفشون همون که خودتون گفتین : بگن ما کتابخونیمممم ...

ول کن 

به نظرم اینارو نخون 

به نظرم تنها کتاب شاهکار کتابای مولاناس 

خدااااس خداااا 

چیه این داستایفسکی ....

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

شاید باهاش ارتباط نگرفتی و این طبیعیه بالاخره سلیقه ها متفاوته

نه واقعا اصلا نمیتونم بفهمم چی داره میگه به کجا میخواد برسه چه درسی باید ازش گرفت

کسی که کتابخون نیست نباید یهو از اثار عمیق شروع به خوندن کنه چون نامفهوم میشه براش

یا اگر خوندی سرچ بزن تفسیراشم بخون تا بهتر بفهمی

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
منم با قلم داستایفسکی حال نمیکنم مرگ ایوان ایلیچ ابله قمارباز شب های روشن و جنایات و مکافات رو ازش خ ...

مرگ ایوان ایلیچ برای تولستوی هست نخوندم

ولی کلا نفهمیدم و نتونستم با کتابای این نویسنده ارتباط بگیرم

کسی که کتابخون نیست نباید یهو از اثار عمیق شروع به خوندن کنه چون نامفهوم میشه براشیا اگر خوندی سرچ ب ...

کتاب زیاد میخونم ولی کتابای روون و ساده مثل کتابای اقای صدقی، کتابای خالد حسینی، هری پاتر و ژانرای فانتزی و... خیلی ساله کتاب میخونم ولی بازم نمیتونم بااثار کلاسیک ارتباط بگیرم ولی از طرفی دلم میخواد بخونمشون ولی نمیفهمم