2777
2789

خانوما 800 هزار یارانمون رو 600 هزار سبد کالامون رو مغازه باباش اینا کشیده 

بعد پولش رو ندادن به ما 

اونا مغازه خورد و خوراک و آشپزخونه اینا دارن 

بعد من به شوهرم میگم ما لوبیا و نخود میخواییم 

من یدونه تابه می‌خوام 

از اونجا بردارم 

میگه نمیخواد 

خو یعنی چی 

چی بهش بگم با سیاست

اعصابم خورده یعنی چی

بگو پس پول بده  میرم از بیرون میخرم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو پس پول بده میرم از بیرون میخرم

بدش میاد 

میدونی از چی زورم میاد 

از اینکه هیچ حسابش هم نمیکنن 

دخترش رو بیشتر از این دوست دارن 

دوست دارن شوهرم خاک پای اون باشه 

تاپیک قبلیم هست 

با این حال شوهرم باز اینجوری میکنه

والا نمیدونم من که دیگه سپردم به خدا گفتم حق منو برا کسی داد از ناخناش در بیاد به بدترین شکل ممکن

این یک تومن دو تومن چیزی نیس اگه دفعه اولشه ولش کن

ولی بازم اگه دفعه اول جلوش نگیری اینجوری عوضی میشه و حتی شما و بچه ها رو هم وقف بقیه میکنه

والا نمیدونم من که دیگه سپردم به خدا گفتم حق منو برا کسی داد از ناخناش در بیاد به بدترین شکل ممکناین ...

منم مثل تو جلوی شوهرم هم گفتم گفتم اگر از پول ما بزنی بدی به اونا از گوشت سگم حروم ترشون باشه من حلال نمیکنم 

نه بابا اولین بارش نیست 

نمیدونم چیکار کنم 😭 

با من دعوا راه میندازه اصلا حوصلش رو ندارم

شوهرت از اوناست که هر چقدر ببخشید سگ محلتر کنن بیشتر به سمت طرف کشیده میشه ـتو هم همینکارو بکن ندید بگیرش بیشتر سمتت کشیده میشه.. هر چی وسیله داغون داری بزار کنار بفروش به این ضایعاتی ها.. مجبور میشه خرج کنخ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

منم مثل تو جلوی شوهرم هم گفتم گفتم اگر از پول ما بزنی بدی به اونا از گوشت سگم حروم ترشون باشه من حلا ...

منم حلال نمیکنم حقم رو

ولی این نمیفهمه چندین ساله خرجای بزرگ براشون کرده خودم نداشتم رفته داده خانوادش