2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره حاجت گرفتم من همیشه فک میکردم(خدایا کفر نمیگما اما)همیشه فکر میکردم من هرچقد بچه بیارم دختر میشن چون ی دختر دارم شوهرم عاشق پسر بود خلاصه با ترس و لرز حامله شدم شروع کردم قران خوردن و تقدیم کردم ب حضرت ام البنین و حضرت نرجس و حضرت زهرا..این عزیزان رو ب پسرای رشیدشون قسم دادم گفتم بمن این لیاقتو بدید ک ی پسر داشته باشم..خداروشکر ب حاجتم رسیدم 

این دقیقا وضعیت الان منه.هیچ جوره راضی نمیشه

من بچه دارم ولی خیلی دلم دوباره بچه میخواد همه جوره اوکی هستیم هم مالی هم اخلاقی ولی شوهرم میگه دو تا داریم بسته 

دخترم عاشق خواهره 

به بار باردارشدم شیش ماه پیش قلبش ایستاد افسرده شدم گفتم خدایا یه فرصت بود چرا ازم گرفتی الان هم هیجور نمیتونم راضیش کنم 

من بچه دارم ولی خیلی دلم دوباره بچه میخواد همه جوره اوکی هستیم هم مالی هم اخلاقی ولی شوهرم میگه دو ت ...

ایشالله ب خواسته دلت برسی. من چی ک همون ی دونه هم نمیزاره بیاریم. نمی‌دونم دردش چیه. هربار ی بهونه الکی میاره خودشم می‌دونه بهونه هاش الکیه

سبز می‌مانیم ، در اوجِ آوارگی🦋• Chance god= yeganeh •

ایشالله ب خواسته دلت برسی. من چی ک همون ی دونه هم نمیزاره بیاریم. نمی‌دونم دردش چیه. هربار ی بهونه ا ...

عزیزم ایشالله که راضی میشه ولی زیاد پیشش دیگه نگو انگار لج کرده 

حقشه که گولش بزنی😁😁

عزیزم ایشالله که راضی میشه ولی زیاد پیشش دیگه نگو انگار لج کرده حقشه که گولش بزنی😁😁

دقیقا مامانمم همینو میگه😂اینقدر زرنگه ک نگو

سبز می‌مانیم ، در اوجِ آوارگی🦋• Chance god= yeganeh •

دقیقا مامانمم همینو میگه😂اینقدر زرنگه ک نگو

منم چند ماه پیش گفتم نزدیک پری جلوگیری نکن چیزی نمیشه بنده خدا حرف گوش داد ولی شانس من بچه قلبش ایستاد ای کاش اصلا باردار نمی‌شدم اگه قرار بود نمونه هم روحی هم جسمی داغون شدم 

آره وقتی نمیخان زرنگ میشن شوهرت خودش انشالله به زودی راضی میشه