2821
2789
عنوان

کارزار

545 بازدید | 13 پست

سلام 

من دیروز یه کارزاری رو به ثبت رسوندم در مورد خودمون ما زنا،حق و حقوق ما 

حق تنصیف اموال،حق تحصیل،حق اشتغال،حق خروج از کشور که حق طبیعی ما زنان است.با امضاء این کارزار یک حرکتی انجام بدیم در این وانفسا که همه چیز به نفع مردا تموم میشه....

واقعا امید داری به نتیجه برسه؟ ما یه کارزار امضا کردیم یه رشته ی دانشگاهی به استخدامی آموزش پرورش اضافه بشه قبول نکردن حالا میخوای این همه حقوق رو یه جا بدن بهمون؟ 

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا امید داری به نتیجه برسه؟ ما یه کارزار امضا کردیم یه رشته ی دانشگاهی به استخدامی آموزش پرورش اض ...

والا سن استخدامو بیشتر کردن بجای آیه ی یاس خوندن یه قدم برای خودمون برداریم که دلمون نسوزه کاری نکردیم همه ی حقا رو به مردا دادن کاری نکردیم

والا سن استخدامو بیشتر کردن بجای آیه ی یاس خوندن یه قدم برای خودمون برداریم که دلمون نسوزه کاری نکرد ...

سن استخدام رو نمیدونم ولی اون رشته با این که هم داوطلب آقا داشت هم خانم و هم این که یه رشته ی مهندسی بود اضافه نکردن دیگه چشمم از هیچ کارزاری آب نمیخوره ولی ببینم امضاش میکنم حتما

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

سن استخدام رو نمیدونم ولی اون رشته با این که هم داوطلب آقا داشت هم خانم و هم این که یه رشته ی مهندسی ...

الان که با کارزار نمره ی کتبی رو 70 درصد بیشتر کردن تاثیرشو 

درود عزیزم منم میخام امضا کنم باید چه سایتی برم راهنمایی کن

اگر مستضعفی دیدی ، ولی از نان امروزت ، به او چیزی نبخشیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگرچادر به سرداری ، ولی از زیرآن چادر ، به یک دیوانه خندیدی ؛ به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگر هرساله در حجی ، ولی از حال همنوعت ، سوالی نپرسیدی، به انسان بودنت شک کن .🫵🏻 اگر مرگ کسی دیدی ، زجای خود نجنبیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻

درود سایت کارزار دات نت/206624...

🩷🩷🩷

اگر مستضعفی دیدی ، ولی از نان امروزت ، به او چیزی نبخشیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگرچادر به سرداری ، ولی از زیرآن چادر ، به یک دیوانه خندیدی ؛ به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگر هرساله در حجی ، ولی از حال همنوعت ، سوالی نپرسیدی، به انسان بودنت شک کن .🫵🏻 اگر مرگ کسی دیدی ، زجای خود نجنبیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻

(آره امثال شما باید بشینین سرجاتون برید همون توییتر و تلگرامتون با هم فکراتون حرف بزنین اینجا رو دیگه عرصه ی تاخت و تازتون نکنین)

عزیزم نمیدونم تو ذهنت در مورد من چه قضاوت کردی اینو نوشتی امیدوارم کارماش رو پس بدی و خدا جوابت رو بده بابت این قضاوت چون دلم شکست من نه تلگرام دارم نه توییتر نه اینستا

لطفا منو دیگه ریپلی نکنید ممنون

(آره امثال شما باید بشینین سرجاتون برید همون توییتر و تلگرامتون با هم فکراتون حرف بزنین اینجا رو دیگ ...

خدا جواب شما رو بده که دست از سر من ورنداشتین یه بار بخاطر شما ترکیدم تعلیق شدم 14 روز...برو خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز