2777
2789
عنوان

شنیدن

82 بازدید | 12 پست

سلام

من یه پسر ۲۰ ماهه دارم،بماند که به خاطر تنهاییم تو شهر غربت چقد سختی کشیدم این مدت،و چه حرفایی هم نشنیدم به خاطر اینکه اصلا درکم نمی کردن،اما هیچ کدوم از این سختیا به اندازه ی حرفای مادرم روم تاثیر نذاشتن و بهم فشار نیوردن🥺🥺مامانم کلا ادم چاق رو دوس داره چه خانم چه آقا،یسره می گه(وقتی می گم یه سره یعنی کمش هفته ای چندین بار یه کدوم از اینارو می شنفم)بهش بستنی بده خامه بده بزار چاق شه،تا میاد یکم با زبون بچه باهاش حرف بزنه می گه ریزه میزه ی منه،جوجه س،خیلی ریزه نمی دونم به کی رفته جثه ش،خواهر زاده مو مامانم بزرگ کرده و رسما چاقه الآن،اما می گه اون خوبه و مدام می گه پسرتو بدش به من ببین یه هفته ای چی تحویلت می دم.

به همه چیش گیر می ده،چرا عادتش ندادی تو سر و صدا بخوابه،چرا غذاشو اونجوری می خوره،چقد عصبیه،همین امروز صب برا بار صدم می گه موهاشو تند تند اب بزن شونه کن،با وجودی که منظورشو فهمیدم بازم پرسیم چرا گف پرپشت شه،موهاش خیلی کم پشته😡گفتم مامان مگه چمنه من آب بدم رشد کنه🤦‍♀️🤦‍♀️از این دست حرفا،با وجودی که دوری اذیتم می کنه اما این رفتاراشون باعث شده وقتی دورم راحت ترم،هر چیم می گم انقد گیر ندید به این بچه انگار نه انگار،مدام با خواهر زاده م مقایسه ش می کنن،فلانی این سن بود ماشاالله خیلی باهوش بود،خیلی دلمو شکوندن،خییییییلی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامانهاکلا کارشون مقایسه کردن واینکه نشون بدن تو خیلی ضعیفی وعرزه هیچ کاری رونداری پس به خودت سخت نگ ...

آخه بین سه تا بچه فقط به من که وسطیم گیر می دن،دلیلشم اینه بیشتر از اون یکیا مستقل هستم و این مدت دوس داشتم بچمو خودم بزرگ کنم،در صورتی که خواهرم با وجود ۱۲ سال زندگی هنوزم هر روز نهارشو خونه ی مادرم می خورن و بچشو کلا مادر و پدرم بزرگ کردن،برادرمم همین،همه ی فشار مالیش رو پدرمه،نمی خوام تعریف کنم اما به جون بچه م بیشترین کسی که درکشون می کنه و مدام فکرش اینه که به خاطر سن و دست و زانوی مشکل دارشون بهشون فشار نیاد منم،اما همیشه می گن تو دوس داری فقط خودت باشی و با اونا بیشتر حال می کنن

حرف مادرت اشتباهه قد و وزن بچه چقدره؟

والله تو ۱۸ ماهگی بردم گفتن کاملا نرماله،۱۲ ک وزنش بود و ۸۲ هم قدش،آخه بچه ی خواهرم با وجودی که قدش نسبت به همسناش بیشتره اما از نظر وزنی ۱۵ ک شایدم الآن بیشتر اضافه وزن داره و لاباسای بچه های ۱۲ ۱۳ ساله رو می پوشه اما خودش ۶ سالشه

والله تو ۱۸ ماهگی بردم گفتن کاملا نرماله،۱۲ ک وزنش بود و ۸۲ هم قدش،آخه بچه ی خواهرم با وجودی که قدش ...

۱۲ کیلو برای قد ۸۲ نرماله  اما برای ۱۸ ماهه قد ۸۲ کوتاهه  این قد نهایت ۱۲ تا ۱۴ ماه باشه     اضافه وزن خیلی بده  اما کمبود وزن باعث عقب افتادن رشد قدی و بهره هوشی میشه  وقتی پسرت بره مدرسه و بین همسالاش مقایسه کنی متوجه حرف من میشی تا دیر نشده بهش برس   فقط ی جمله مادرت رو تایید میکنم پسرت خیلی ریزه 

جدی؟پس باید پیگیر شم

آره  اونها فقط به نمودار اهمیت میدن میگن روی نموداره اما دقت کنی نموداری که وزن کمتری دارن در بزرگسالی کوتاه قد میشن  سال‌های اول تعیین کننده قد بزرگسالیه حتی ژنتیک رو هم تحت تاثیر قرار میده   قد پسرای من یک سالگی ۸۳ ووزنشون ۱۲ کیلو بود قد دو سالگی ۹۵ بود وزنشون ۱۷  قد خیلی مهمه  بچه هام مدرسه رفتن از قد متوسط کلاسشون بلند تر بودن   اینارو گفتم ی حدود قد دستت بیاد   وزن تولد بچه هام ۳ کیلو قدشون ۴۹ 

آره اونها فقط به نمودار اهمیت میدن میگن روی نموداره اما دقت کنی نموداری که وزن کمتری دارن در بزرگسا ...

اهااااااان پس با این اوصاف قد پسر من کوتاهه،با وجودی که موقع تولد ۵۱ بود

اهااااااان پس با این اوصاف قد پسر من کوتاهه،با وجودی که موقع تولد ۵۱ بود

دو سانت اول تولد خیلی زیاده باید از بچه های من بلند تر میشد حسابی بهش برس جبران شه استعدادشو داره چون قد تولدش عالی بوده اول مکمل های مناسب سنش رو بده که اشتهاش حسابی باز شه 

دو سانت اول تولد خیلی زیاده باید از بچه های من بلند تر میشد حسابی بهش برس جبران شه استعدادشو داره چو ...

باشه مرسی از راهنماییت عزیزم،حتما پیگیر می شم🙏❤️❤️چون اونوقت بعدها خودمو مقصر می دونم