2777
2789
عنوان

دیابت بارداری

43 بازدید | 9 پست

خانوما کیا تو بارداریشون دیابت گرفتن

من یه هفته بستری شدم الان انسولین میزنم ولی تو ۲۰ روز ۳ کیلو لاغر شدم میترسم واسه بچه ضرر داشته باشه

کسی بوده اینطوری باشه و بچش سالم به دنیا بیاد

قندم ناشتا ۱۱۴ بود و دوساعت بعد غذا ۱۶۰ ولی الان با انسولین کنترل شده خیلی میترسم از دیابت

نترس خوبع ک کنترل شده من بیمارستان بودم یه بنده خدا با ۴ واحد انسولین قندش ۱۹۸ شد و دیگه دکترا نمیدونستن چکار کنن 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش وقتی کنترله ب بچه آسیبی نمیزنه حتما با متخصص تغذیه مشورت کن ک بهت یه برنامه اصولی بده

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
منم زیاد میزنم صبح ۳ واحد میزنم ظهر ۲ واحد و شب ۸ واحد

مهم اینه ک کنترل شده 

چندهفته ای

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

۲۳

خوبه بیشترشو رفتی مابقیشم زود میگذره

شنیدم میگن سر بچه بزرگ درمیاد میترسم

ن بابا چرته من الان سرش بزرگه ولی دیابت ندارم 

این چیزا ب ژن بستگی داره