2777
2789
عنوان

سکه پارسیان

474 بازدید | 16 پست

من تحقیق نکرده بودم الان بعد مدتی فهمیدم سکه پارسیان کلی ضرر داره مثلا شما الان سکه پارسیان ۲۰۰ سوتی میخری ۱۶۰۰ بخوای   همون لحظه بفروشی ازت ۱۴۷۰ برمیدارن ینی ۱۳۰ ب ضرر . طلا دسه دوم ک باز کمترین سودش ۵ درصد . بنظرتون چی خوبه آدم بخره؟

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر طلایی بخری درجا بخوای بفروشی ضرره ب این دید نباید نگاه کرد. اگه میتونی برا بلند مدت نگه داری طلا بخر

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
واقعا اینطوره؟؟اخه من از طلا فروش پرسیدم گفت نه مثل طلای بدون اجرته

نه دروغ میگن بخوای بعد فروشی ب نرخ طلا برمیدارن یا  ب نرخ سکه دس دو 

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

عزیزم سکه پارسیان رو هر سکه ۱۰۰ هزار تومن میگیرن ازت

اره خب منم اینو میگم دیگ . من خرید ۱۶۰۰  شده  خواسم بفروشم  همون ۱۶۰۰ بود ک ازم ۱۳۰ پایین تر برداشت گفتن ک فروختنی اینطوری  میشه

هر طلایی بخری درجا بخوای بفروشی ضرره ب این دید نباید نگاه کرد. اگه میتونی برا بلند مدت نگه داری طلا ...

نه من ک نمیگم همون لحظه بفروشیم میگم اونم کلی ضرر داره. اصلن چرا باید ب نرخ تابلو برندارن مگ سکه پارسیان ادن استفاده کرده . طلا میگم مورو استفاده قرار گرفته حق دارن ولی پارسیان جی .حداقل کمتر دستمزد بگیرن تو ۱۶۰۰ تومن ۱۳۰ واقعا زیاد خب

اتفاقا پارسیان ضررش کمتره ولی مارک ماربر بخرید ترجیحا ساخت اصفهانکلاهبرداریش کمترهبعدم مگه امروز میخ ...

مرسی خواسم بخرم اینو میخرم. نه نمیگم همون لحظه خود من خریدنی  خریدم یک میلیون ۵۰ هزار الان ک قیمتش ۱۶۰۰ بود خواسم بفروشم گفتم ۱۳۰ کمتر برمیدارن گفتم چرا .گف خب چون داری میفروشی نرخ اینک ب ما بفروشی اینطوریه. 

هر طلایی بخری درجا بخوای بفروشی ضرره ب این دید نباید نگاه کرد. اگه میتونی برا بلند مدت نگه داری طلا ...

بالا توضی دادم گلم بخون 

نه من ک نمیگم همون لحظه بفروشیم میگم اونم کلی ضرر داره. اصلن چرا باید ب نرخ تابلو برندارن مگ سکه پار ...

خب اونا هم باید سود کنن با این روشا سود ب جیب میزنن وگرنه این همه دم و دستگاه برا چی راه انداختن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
مرسی خواسم بخرم اینو میخرم. نه نمیگم همون لحظه خود من خریدنی خریدم یک میلیون ۵۰ هزار الان ک قیمتش ۱ ...

طلا دست دوم هم ممکنه جرم داشته باشه وقتی میخوان دوباره ازت بخرن طلا رو میسوزونن جرم و آلودگیش پاک بشه بعد وزن میکنن اون موقع ممکنه حدود نیم گرم یا بیشتر از وزن طلات کم بشه

کلا همینه دیگه طلا فروش باید سود کنه رو‌هرچیزی بازم بنظر من ادم یا طلای زینتی نو کم اجرت بهره استفاده کنه یا اگه پولش کمه پارسیان بخره

طلا دست دوم هم ممکنه جرم داشته باشه وقتی میخوان دوباره ازت بخرن طلا رو میسوزونن جرم و آلودگیش پاک بش ...

نه دیگ طلا. دس دوم  دیگ جرم نداره. چون وقتی از مشتری میخرن همون موقه جرمش میگیرن وزن میکنن میخرن پس تمیز. چون این مورو من گفتم .بهم توضی داد. ولی کلا کسی پولشو کم یده  پارسیان.  یا همون طلا دسه دوم هرچی باشه پول ک حفظ میشه

خب اونا هم باید سود کنن با این روشا سود ب جیب میزنن وگرنه این همه دم و دستگاه برا چی راه انداختن

اره ولی خب زیاد دیگ