2777
2789
عنوان

خسته شدم

59 بازدید | 2 پست

شوهرم ب۶م دروغ میگه بهم خیانت میکنه اذیتم میکنه خسته شدم ازش چون فقط یه معلم پدرو مادرم فوت شدن جایی ندارم برم که بخوام ازش طلاق بگیرم تو رو خدا باید با این مرد چیکار کنم حتی گفتم شاید اگه بچه دار شیم سر عقل بیاد الان ۵ ماهه که باردارم حتی بیشتر داره اذیتم میکنه

شما  خانماا خودتون دارین بیش از حد گذشت میکنید که این همیشه اشتباه بدتر آسیب رسان بوده که یک خانم برای خودش عذاب درست میکنه  اونطرف هم یک عده آقایون بی بخار بی درک نفهم تحویل جامعه دارین میدین ،وقتی جای تعلق ندارین چرا به زور موندن ترجیح میدین آرامش وزندگی از خودتون میگیرین که هیچ فردا روز یک بچه بیگناهم وارد یک عذابی که خودتون میسازین وارد میکنیداینجور رفتارها کتک و خیانت و انحرافات فکری و ناراحتی بیماری ها جز دلایل محکم تون هست که قاضی حکم طلاق اجرا پرونده خانم دارن چرا چون  جزء نباید رفتاری ها یک آقا هستن

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

خودتو با این فکر آزار نده مخصوصا اون بچه رو،وقتی بزرگتر سه یعنی دوسه سالش شه انقد ناراحت میشی که فکرای پوچ میکردی،حق داری اولیای زندگیت،ده سال از زندگی باید بگذره تا زن و مرد عاقل ترشن،ب شوهرت بگو آدم باید سالم زندگی کنه،بارها و بارها سالها و سالها تو گوشش بخون،عب نداره دعوا کن،حق داری و طبیعت امر هم،همنو میگه،فقط تا دنیا اومدن اون بچه سعی کن آرومتر باشی و ذهنت رو مشغول کن،کمی انتظارات رو پایین بیار تا مستقل تر و بی فکرتر شی،ب حرفم گوش کن چون خیلیامون تجربه کردیم و از تجربه هامون داریم میگیم،اگر کتاب داری بخون و مشغول سو،یا اگ میتونی تسبیح یا قران بخونه حتی روزانه در حدپنج آیه با معنی،هم آروم میشی هم ذهنت دیگ سمت افکار منفی نمیره،ولی مدام بگو،بگو داری پدر میشی،بگو آدم باید ظلم نکنه تا ظلم نبینه،مردایی که زن بردن و ب خاک سیاه نشستن رو مثال بزن،خودتو بالاببر،تو غم نشین،از همه سراسری خودت،فردا هم مادر میشی جاپات محکم تر میشه با بزرگ شدن بچه ت شوهرت کمکم میشینه حاش،حالی تر میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.