2777
2789
عنوان

خوشگلا امروز شرف شمس هستش

198 بازدید | 27 پست

یادتون نره آرزوهاتون رو بنویسین از اذان ظهر شهرتون حساب کنین دو ساعت بعدش شرف شمس هستش تا حدود یک ساعت امیدوارم ب هر چی ک میخواین برسین پول و ثروت،سلامتی،خونه ماشین ویلا،نی نی،ازدواج خوب،شغل خوب،مسافرت هر چی ک فکرشو بکنین من براتون آرزو دارم و براتون انرژی مثبت میفرستم و معتقدم ک همه ماها ب همدیگه وصلیم و حال خوبمون ب هم مرتبطه دوسِتون دارم و میدونم ک بهترینا برای تک تکتونه بوس بهتون❤️😚😚

خوشحالم ک زیرو رو کشیدن بلد نیستم و چ خوب ک هر بار خواستم بد باشمو مثلِ خودشون رفتار کنم ذاتم پس زد اون بدجنس شدنو،چ ایرادی داره بذا بگن ساده اس اتفاقاً شیک بودن تو سادگیه💜🫅

چی باید بنویسیم؟انگشترشو دارم

آرزوهاتو بنویس عزیزم هر چی ک میخوای

خوشحالم ک زیرو رو کشیدن بلد نیستم و چ خوب ک هر بار خواستم بد باشمو مثلِ خودشون رفتار کنم ذاتم پس زد اون بدجنس شدنو،چ ایرادی داره بذا بگن ساده اس اتفاقاً شیک بودن تو سادگیه💜🫅

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ساعت سعد امروز یک و نیم تا دو نیم هست

نمیدونم عزیزم من از ی استادی شنیدم ک یک ساعت بعد از اذان صبح و دو ساعت بعد از اذان ظهر شروع میشه تا حدود یک ساعت هم هر کدوم طول میکشه

نمیدونم عزیزم من از ی استادی شنیدم ک یک ساعت بعد از اذان صبح و دو ساعت بعد از اذان ظهر شروع میشه تا ...

نگاه کردم 

نپرسیدم گلم اطلاع دادم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

نگاه کردم نپرسیدم گلم اطلاع دادم

میدونم اطلاع دادی عزیزم مچکرم ولی شرف شمس فکر نکنم ربطی ب ساعات سعد و نحس داشته باشه ب موقعیت خورشید ربط داره فکر کنم

میدونم اطلاع دادی عزیزم مچکرم ولی شرف شمس فکر نکنم ربطی ب ساعات سعد و نحس داشته باشه ب موقعیت خورشید ...

من گفتم شما دوست نداری قبول نکن 

موفق باشید

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

کدوم استاد

استاد برازنده عزیزم

من گفتم شما دوست نداری قبول نکن موفق باشید

چرا دعوا داری عزیزم!!؟منم ازتون تشکر کردم موفق باشین❤️

وای چقدر جالب نمیدونستم، بدون انگشتر شرف و شمس میشه عزیزم

بله میشه گلم مهم اون دعای انگشتره هست نه خودِ انگشتر،و اینکه میتونین سوره شمس رو بخونین بعد هر آیه ی دعا داره ک اونو باید بخونین

من گفتم شما دوست نداری قبول نکن موفق باشید