2777
2789

سلام به همگی من امسال سال کنکورمه میخوام کنکور بدم انسانی هم ثبت نام کردم برای اردیبهشت اما موندم برای تجربی تیر هم ثبت نام کنم این رو در نظر بگیرین که رشتم انسانیه اما خب سهمیه دارم (لطفا قضاوت نکنید ممنونم ازتون )

به نظر شما ثبت نام کنم یا نه دلم میخواد تیر آخر هم بزنم ببینم میتونم برم بیا نه از بچگی عاشقشم 🥹

بنظرم تصمیم اصلی رو بگیر و یه کنکور بده چون سهمیه داری و چه قبول بشی چه نشی در هرحال توی رتبه بندی حق بقیه ضایع میشه، باز اگر میتونستی توی هردوتا رشته تحصیل کنی ی چیزی، مثلا من خودم سهمیه نداشتم و هم کنکور زبان دادم هم ریاضی موفق باشی عزیزم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و اینکه آیا برای تجربی آمادگی داری؟حرفه ای هستی؟چون نباشی هم یکی دیگه رو عقب انداختی، هم خودت نمیری ، اگر هم بری برای پزشکی خودت اذیت میشی توی دانشگاه چون دروسی داره ک مسلط نیستی، البته که خودت محصلی و خودتم میدونی اینارو😘