2777
2789
عنوان

رژیم آب لاغری

257 بازدید | 28 پست

سلام دوستان اگه کسی تمایل داره بیاد از فردا شروع کنیم رژیم آب هم خیلی واسه بدن فایده داره و وزن کم میشه بدون شل شدن پوست کن چند نفر از اطرافیانم با همین رژیم کلی وزن کم کردن لطفا هر کسی تمایل داشت بیاد با هم استارت بزنیم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=378019713]من اگه بتونم میکنم اینکار و باید وزن کم کنم به خاطر بیماری[/QUOTE

اگه واقعا تمایل داری که باهم شروع کنیم من اراده کردم و واقعا میخوام انجام بدم چون خیلی دوست دارم به وزن ایده آل برسم

من تابستون رژیم اب گرفتم ریزش مو گرفتم

هر رژیمی یسری عوارض داره اما آب خوبیش اینه پوست شل نمیشه و اینکه میشه در کنارش مولتی ویتامین و قرص امگا استفاده کرد البته مولتی که اشتها زیاد نشه مخصوص مو و ناخن باشه سیستم ایمنی بدن

رژیم آب برای بدن فایده داره؟میشه توضیح بدید لطفن ، من اصلن آشنا نیستم

اره عزیزم شما هر دفعه 21روز مجاز هستین به این رژیم و بعد 21روز چند روز شوک میدین به بدن و دوباره شروع مکنید تا وقتی به وزن که میخوایین برسین

هر کدوم اوکی بودین شماره تون پی وی بفرستین من اد کنم روبیکا یا ایتا راحت تره باهم از فردا استارت بز ...

رژیمش چطوریه؟

خدایا زندگیم رابه خودت گره بزن گره کور😍
هر کدوم اوکی بودین شماره تون پی وی بفرستین من اد کنم روبیکا یا ایتا راحت تره باهم از فردا استارت بز ...

سلام عزیزم درخواستی و قبول کن

میشه برای ازدواجم یه صلوات بفرستید ممنونم