mahi_khanum مدیر عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 2335 عنوان کار نامزدم خیلی بده | مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 56 پست اگه با شغل پارتنرتون مشکل داشته باشین چیکار میکنید؟بچها نامزدیم تازه دو ماهه رفته سر این کاراز طرفی هم میترسم مستقیم بهش بگم غرورم خورد شه #ایرانم💔((🌧️اومدو یادم داد تو💪بیشتره)) 1404/01/19 | 10:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
helenhari عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 1626 شوهر دوست من DJدیجیمراسم های مختلط هستولی خیلی پاکه خدا را شکر که حالمون خرابه نه ذاتمون ✔️⚡
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 39126 آره ولی بعضی دخترار و زنارو دیدی که خودت چقدر کرم میریزن بعضی ازمردام کرم میریزن شماباهاشون رل میزنی؟حواست بهش باشه ولی قضیه روسخت نکن براخودت توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰
helenhari عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 1626 از بیوه ها بترسید خدا را شکر که حالمون خرابه نه ذاتمون ✔️⚡
شبدرقرمز عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 1282 یجوری گفتی فکر کردم فیلمبردار فیلم پورنه ،خب بنده خدا دنبال ی لقمه نون حلاله این کارا چیه هر چیزی به وقتش قشنگه؛حتی آدما🦋
محیط_زیست_پاک عضویت: 1396/12/09 تعداد پست: 10604 خوبه کمیتونه فروشنده بگیره نره خودش به نظرت فروشنده دل می سوزونه هر کسی باید بالا سر کار خودش باشه کسی بدای ادم دل نمیسوزونه هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
mahi_khanum مدیر استارتر عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 2335 دیوونه میشم.دیوونهیه چیزیایی میبینم از خانوما و میشنوم مغزم سوت میکشه بخدا اینم همینطوره کافشون اسنپ فود داره بعضی وقتا که پیکشون نیست باید اینا ببرن بعد با لباس و تاپ میان تا دم در خانوما #ایرانم💔((🌧️اومدو یادم داد تو💪بیشتره))
flawless021 عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 5504 تو کافه کار میکنه ببین یچیزی بگم .. اگر تو سرنوشت تو این باشه که بهت خیانت بشه یارو اگر توی محیط کاملا مردونه ام کار کنه بهت خیانت میکنه خودتو به در و دیوار هم بزنی اون کارخودشو میکنه . ولش کن بخودت برس و شاد باش .
mahi_khanum مدیر استارتر عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 2335 شوهر دوست من DJدیجیمراسم های مختلط هستولی خیلی پاکه چقدر خوبمن چون اوایله شاید اینطوری حساس شدم.. #ایرانم💔((🌧️اومدو یادم داد تو💪بیشتره))
فرفری_جونم عضویت: 1403/06/13 تعداد پست: 8767 اینم همینطوره کافشون اسنپ فود داره بعضی وقتا که پیکشون نیست باید اینا ببرن بعد با لباس و تاپ میان تا ... کاش واسه اینم با تاپ میومدن جلوشونانقد افتضاحه ک نمیشه اینجا گفتخداتو شکر کن باز جای من نیستی😂 چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری
عسللللللم عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 8066 بیخی نمیخورنش که بابا بستگی داره طرفت چطوری باشه زنا و دخترا که خواه یا ناخواه این کارو میکنن فعلا دل به دلش بده هیچی نگونامزد منم حتی کنارش بودما تو سرکارش دختره کرم میریخت😐🔪👠 🎀🩵✨🌼
mahi_khanum مدیر استارتر عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 2335 کاش واسه اینم با تاپ میومدن جلوشونانقد افتضاحه ک نمیشه اینجا گفتخداتو شکر کن باز جای من نیستی😂 بدترم داریم؟؟خدا خودش کمک کنه حداقل شغلشونو عوض کنن:))) #ایرانم💔((🌧️اومدو یادم داد تو💪بیشتره))
mahi_khanum مدیر استارتر عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 2335 بیخی نمیخورنش که بابا بستگی داره طرفت چطوری باشه زنا و دخترا که خواه یا ناخواه این کارو میکنن فعلا ... هیییچدر بی مصرفن که به همجنس خودشونم رحم نمیکنن میبینن زن طرف پیششه فاز رقابت برمیدارن #ایرانم💔((🌧️اومدو یادم داد تو💪بیشتره))
فرفری_جونم عضویت: 1403/06/13 تعداد پست: 8767 بدترم داریم؟؟خدا خودش کمک کنه حداقل شغلشونو عوض کنن:))) یه چیزی ک اصن به فکرتم نمیرسه بخدامن اگه تو دوربین مغازمون نمیدیدم خودمم باورم نمیشد چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری
mahi_khanum مدیر استارتر عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 2335 یه چیزی ک اصن به فکرتم نمیرسه بخدامن اگه تو دوربین مغازمون نمیدیدم خودمم باورم نمیشد وای نگو که لخت اومد بیرون زنه:) #ایرانم💔((🌧️اومدو یادم داد تو💪بیشتره))
فرفری_جونم عضویت: 1403/06/13 تعداد پست: 8767 وای نگو که لخت اومد بیرون زنه:) روزی چندبار این اتفاق میفته.یبار نیس ک😂 چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری