2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جمله منت کشانه ای هس. ینی منتظری باز بات خوب شه

شما اگه با شوق و ذوق به يه نفر پيام تبریک تولد دادین و اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم ناراحت میشین فقط هم قصد تون تبریک باشه نه هدیه بردن 🥲 

شما اگه با شوق و ذوق به يه نفر پيام تبریک تولد دادین و اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون ...

طرف از جایی عصبانی بوده. یا جایی توقعی از شما داشته و خلافش عمل کردی انگار ک الان سرباز کردهزخمش

ایرانی ام 🇮🇷🎈

به نظر شما من بدم یا مقصرم من نمی دونستم تبریک تولد کار بدیه

نمیدونم من ک شما رو نمیشناسم . نمیدونمم رابطه ی قبل تون چجوری بوده یا تبربک تون در چ شرایطی و چطوری بوده . ولی اینو بگم همیشه شخصیتت رو نگه دار 

ایرانی ام 🇮🇷🎈

نمیدونم من ک شما رو نمیشناسم . نمیدونمم رابطه ی قبل تون چجوری بوده یا تبربک تون در چ شرایطی و چطوری ...

ما هر دو خانم یم

من مناسبت ها واسش پيام تبریک می دادم تو ایتا 

امسال‌ واسه تولدش با شوق و ذوق پيام تبریک تولد دادم ولي اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم 🥲 🥲 من سکوت کردم جوابشو ندادم ولی خیلی ناراحت شدم دلم شکست 

بعدها واسش پیام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و پیامی که من ده صبح دادم دو نصفه شب خوند بی جواب 

ازش پرسیدم نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد 

ولی هیچ جوابی بهم نداد 

بعدم متوجه شدم تو ایتا مسدود کرده 🥲 🥲 🥲