2777
2789
عنوان

زندگی تلخ

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 25 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اینکه تقلا کنم رفتاراشون درست کنه خسته شدم.خیلی تحقیرم می‌کنه.تا یه جایی آدم توان داره.مدام که تو ...

منم شوهرم قبلا تا حدی همینجور بود ..ی مدت ب کل قیدشو زدم بیخیالش شدم انگار اصلن وجود نداره برا خودم بازار می رفتم کارهایی ک دوست داشتم انجام می‌دادم سعی میکردم واقعا بدون اون حال خودمو خوب کنم و سعی میکرم تا میتونم بهش وابستگی نشون ندم و...الان اصلا باورت نمیشه اون هی میاد سمت من هر چی ک بگم تا میتونه برام میخره با اینک قبلا اینجوری نبود فک میکنم چون قبلا خیلی بهش وابسته بودم و فکر میکرد بدون اون‌ لنگم ولی الان ن

مثلاً سر هر مسئله ای که باهاش صحبت میکنم همش برداشت منفی می‌کنه و بحثو به دعوا میکشونه.بی احترامی می ...

رفتارش با بقیه هم همینطوره یا فقط با شما؟

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊