2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله که خیره 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

تعبیر خواب ممکن است بسته به فرهنگ و باورهای مختلف متفاوت باشد، اما به طور کلی کبود شدن صورت در خواب می‌تواند نماد احساسات منفی یا مشکلاتی باشد که در زندگی بیداری با آن‌ها مواجه هستید. این خواب ممکن است نشان‌دهنده احساس ضعف، آسیب‌پذیری یا حتی خجالت باشد.

اگر در خواب احساس درد یا ناراحتی می‌کردید، ممکن است این نشان‌دهنده فشارهای روانی یا استرس‌های موجود در زندگی‌تان باشد. همچنین، کبود شدن صورت می‌تواند به معنای نارضایتی از خود یا نگرانی درباره‌ی نظر دیگران نسبت به شما باشد.

به طور کلی، برای تعبیر دقیق‌تر خواب، باید به جزئیات بیشتری از خواب و شرایط زندگی فعلی‌تان توجه کنید. اگر این خواب مکرراً تکرار می‌شود یا احساس ناخوشایندی به شما می‌دهد، ممکن است لازم باشد به مسائل عاطفی یا روانی خود توجه بیشتری داشته باشید.

🫠 شعار زندگی: «زندگی خیلی کوتاه است، پس چرا بیدار باشیم؟»

تعبیر خواب ممکن است بسته به فرهنگ و باورهای مختلف متفاوت باشد، اما به طور کلی کبود شدن صورت در خواب ...

چون ناراحت بودم اینجوری خواب دیدم چون قبلش کلی گریه کرده بودم

دیروز فشارروانی زیادی روم بود خواب اینجوری دیدم

میخوای خواب نبینی سعی کن ، ساعت خوابت همیشه منظم تنظیم باشه ، شکر زیاد نخوری ، اتاقت تاریک و خنک باشه یا جای خوابت رو تغییر بده ، شام سبک کم چرب ، روزها بیشتر از نیم ساعت یا یک ساعت نخواب

🫠 شعار زندگی: «زندگی خیلی کوتاه است، پس چرا بیدار باشیم؟»