2777
2789
عنوان

نمیدونم چکار کنم یه لحظه بیاین

137 بازدید | 18 پست

دوستان من غریبم جایی که زندگی میکنم و یه سغل آراد دارم که با دوران بارداری و نوزادی پسرم که الان. دوسالشه خیلی افتادم ،الان یکساله شروع کردم به سختی دارم خودمو جا میندازم، تاامروز پیش باباش میموند و در هفته سه روز به مدت دو ساعت میرفتم سالن، حالا نمیمونه و بششششدت بهانه میگیره طوریکه باباش میگه کار نکن، خب من قرار داد دارم، الان پنج تا مشتری رزرو دارم،(میکروکارم) موندم این پنج تارو چکار کنم...چیزی به ذهنتون میاد؟

بخوام دو ساعت مهد بذارم اوکی ام ولی به این سرعت ک مهم خوب پیدا نمیشه ک پسرم زود عادت کنه کم کمش دو هفته خودم باید باش برم

مادر بزرگاش نزدیکتون نیستن؟

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امکانش نیست که به جای اینکه تو سالن انجام بدین این چند نفر رو تو منزل بخواین انجام بدین کارشون رو 

خدایا کربلا رو میخوام من رو برسون به امام حسین جانم (دوستان هرکی امضام رو خوند برام صلوات بفرسته ممنونم 💚💚
ما اراکیم اونا بروجرد ب مامانم پیام دادم اگه بتونه دوروز بیاد فعلا جواب نداده اگه نشد چی؟

منم سالن داشتم پسرم که مریض شد کلا جمع کردم اومدم خونه مشتریامم میان خونه پسرمم پرستار داره .اگه شرایط داری این کارو بکن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

منم سالن داشتم پسرم که مریض شد کلا جمع کردم اومدم خونه مشتریامم میان خونه پسرمم پرستار داره .اگه شرا ...

خونم ۶۰ متر به زوووره...حالا میگم پرستار همراه بگیرم تو سالن یه دوساعت نگهداره برای این پنج نفر تا مهد پیدا کنم...

خونم ۶۰ متر به زوووره...حالا میگم پرستار همراه بگیرم تو سالن یه دوساعت نگهداره برای این پنج نفر تا م ...

اونم میشه ولی مگه با غریبه زود کنار میاد؟

زود دوست میشه...ولی زودم خسته میشه میاد میچسبه ب من

😂شیطونه ماشاالله بهش

امکانات ندارم منزل...خونمم خییییییلی کوچیکه

به نظرم خونه خیلی راحتره یا هم با خودتون ببرین سالن یخوردع اونجا سر گرم کنین بعد کارتون رو انجام بدین بعدش هم دیگه نوبت به کسی ندین تا پسرتون انشالله یخورده بزرگتر بشن منم چندسال پیش این مشکل رو داشتم مغازه داشتم خیاطی بچه ام رو که با خودم می‌بردم خیلی اذییت میکرد کلا هیچ کاری نمی‌تونستم انجام بدم خلاصه یخوردع از وسیله هامو آوردم خونه تو خونه انجام دادم خیلی راحت شدم هم به بچه ام می‌رسیدم هم خونه زندگی هم کارمو انجام می‌دادم 

خدایا کربلا رو میخوام من رو برسون به امام حسین جانم (دوستان هرکی امضام رو خوند برام صلوات بفرسته ممنونم 💚💚
2790
2778
2791
2779
2792