2777
2789
عنوان

مردپولدار

95 بازدید | 11 پست

بچهابنظرتون ی دخترو پسرک هردو خوشگل وخوشتیپ هستن ودختروضع مالیشون متوسطه اماخونه زندگیشون شیکع و اماپسره خیلی پولداره وفامیل نزدیک هم هستن وپسره ازدختره خوشش میاد این ازدواج احتمالش هست یابعیده اینوبگم پسره دخترا روسرش میریزن دختره هم خواستگارای خوبی داشته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا برا ازدواج اتفاق هایی نیفته که هیچ دلیل و منطقی نمیتونه توجیه کنه هیچی مهم نیست نه پول نه ظاهر نه خانواده 

مهم شانسه

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

چن درصد اگ پسره خیلی پولدارباشع چی😅

هست 

صد درصد هم احتمال هست😐😂

اخه خیلی ربطی نداره 

باید ببینی معیارای پسر چیه 

ما معیار های مهمتر از پول هم داریم و اگه هم واقعا خوشش اومده باشه چرا که نه 

هست صد درصد هم احتمال هست😐😂اخه خیلی ربطی نداره باید ببینی معیارای پسر چیه ما معیار های مهمتر از پو ...

اخه میدونی فاصله طبقاتی مهمه بعداینکه اینجور پسرا دیگ ادمای گنده تراز خودشون زیرچشمشون میره 

اخه میدونی فاصله طبقاتی مهمه بعداینکه اینجور پسرا دیگ ادمای گنده تراز خودشون زیرچشمشون میره

مهم هست ولی دختر که وضعشون بد نیست که 

نه من پسر خیلی پولدار دیدم که پول اصلا براش ملاک نبوده 

چیزای خیلی مهمتری هم داریم 

و شانس و قسمت هم دخیله

خب منم همینو میگم دیگه چیزای مهمتر هست شما میگی نه اختلاف طبقاتی و این حرفا😂

ن میدونی من رواین پسره ۷ ساله کراشم ینی خیلی دوستش دارم همینجوری منتظرشم اون خرم قبلا خواستگارم بوده الان چن روزی یبارپیام میده اما دخترا خودشونو میچسپونن بهش دورش شلوغ میشه

ن میدونی من رواین پسره ۷ ساله کراشم ینی خیلی دوستش دارم همینجوری منتظرشم اون خرم قبلا خواستگارم بوده ...

اگه واقعا دوست داشته باشه و بخوادت هزارتا دخترم بیاد اتفاقی نمیوفته