2777
2789
عنوان

یعنی کارم اشتباه بود

117 بازدید | 11 پست

7 ساله درگیر عشق یه طرفه شدم

برای اولین بار عاشق شدم 

اما این 7 سال ریختم داخل خودم و از این حس برای هیچ کس نگفتم فشار زیادی متحمل شدم 

تا اینکه دختر خالم ازم سوال کرد تا حالا عاشق شدی و منم سیر تا پیاز واسش گفتم،، البته خودع خودع خواهر واسه هم از بچگی هستیم به شدت به هم دیگه وابسته هستیم و راز داره اما حس میکنم باید تا ابد در خودم قایم میکردم میترسم همه بفهمن

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاشق کی ؟

عاشق یه غریبه

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟
چرا مگه طرف آشناس؟

نه ولی چون 7 سال قایمش کردم حس بدی دارم عذاب وجدان که چرا گفتم 

حالا گفتی اشکال نداره.

کاری نکردی عزیزم که ،عاشق شدی.عشق هم یه حسه مثل گرسنگی و تشنگی و نیاز ب خواب و....به یه سن خاصی که میرسی این حس کم کم میخواد خودشو ظاهر کنه.الان هم عذاب وجدان نداره.از حست ب دخترخالت گفتی.آدم سالم تو هر مرحله از زندگیش یه سری از احساساتش بروز بیشتری پیدا میکنن.برای شما هم طبیعیه که مثل هر کس دیگه ای این اتفاق تو این سن بیفته.اگا حس عشق ورزی ب جنس مخالف نبود هیچ ازدواجی شکل نمیگرفت.

نه ولی چون 7 سال قایمش کردم حس بدی دارم عذاب وجدان که چرا گفتم

خب چرا قایمش کردی؟معلوم بوده داشتی میترکیدی که تا اسم عاشقی رو آورد همه چی رو ریختی بیرون.درک میکنم که آدم نباید خیلی چیزا رو به نزدیک ترین افراد زندگیش هم بگه ولی این موضوع چیزی نبود که بخوای انقد بریزی تو خودت

خب چرا قایمش کردی؟معلوم بوده داشتی میترکیدی که تا اسم عاشقی رو آورد همه چی رو ریختی بیرون.درک میکنم ...

باورتون نمیشه ولی 7 سال زجر کشیدم معده درد عصبی،، ریزش مو،، جراحی چشم به خاطر گریه زیاد، از بس ریختم داخل خودم و دم نزدم 

حتی نتونستم به مادرم بگم وااااااااااااااااااااقعا عصاره جونم گرفته شداز اینکه کسی نبود که از حسم واسش بگم 

باورتون نمیشه ولی 7 سال زجر کشیدم معده درد عصبی،، ریزش مو،، جراحی چشم به خاطر گریه زیاد، از بس ریختم ...

ارزششو داشت؟!

برا کسی که حتی نمیدونه تو دوسش داری و اگه بدونه هم فرقی نداره....تمومش کن بره،هی به خودت تلقین نکن که نه نمیتونم فراموشش کنم فلان... آدمیزاد به همه چیز عادت می‌کنه فقط دیر و زود داره.به‌ خودت کمک کن زودتر بشه

حالا گفتی اشکال نداره.کاری نکردی عزیزم که ،عاشق شدی.عشق هم یه حسه مثل گرسنگی و تشنگی و نیاز ب خواب و ...

چقدرررر به این حرف نیاز داشتم مرررررررررررسی ازتون 

من نه دوست رفیقی داشتم نه خواهر خونی،، نه می تونستم از حسم به پدر مادرم و برادرم بگم 

من برای اولین بار عاشق شدم و این حس تجربه کردم 

7 سال تمام ریختم داخل خودم که شد معده درد های عصبی،، دلشوره های یهویی،، ریزش مو،، جراحی چشم به خاطر گریه زیاد،،، من تموم جونم گرفته شد هنوز هم درگیرم،، 

تنها کسی که میتونستم از حسم بگم بهش دختر خاله م بود چون خودع خواهر حساب میشه واسم،، اونم از من سؤال کرد منم کل ماجرا گفتم اتفاقا خیلی خوشحال شد،، اونم از حس عشق قبل ازدواجش گفت 

ولی از بس ریخته بودن داخل خودم،،، باورم نمیشه بعد 7 سال همه چیو لو دادم با وجود اینکه اون آدم غریبه ست و مال یه شهر بزرگ دیگه 

ارزششو داشت؟!برا کسی که حتی نمیدونه تو دوسش داری و اگه بدونه هم فرقی نداره....تمومش کن بره،هی به خود ...

نه اصلا 

حالم یه ذره بعد 7 سال داشت بهتر میشد یعنی از 5 بار در روز گریه کردن تبدیل شده بودم به 1 بار گریه 

که اما این سوال مطرح کرد منم جواب دادم اما عین این می موند که زخم 7 ساله رو باز کردم و مجدد...