کاملا احساسی که داری رو با جون و دل درک میکنم
ولی میدونم بدونی عشق تجربه ایه که میتونه همچنان باز هم اتفاق بیوفته، اما نه الان!
تو لایق این رفتاری که باهات شده نیستی! اینو به خودت یادآوری کن که کسیکه عاشقش میشی باید حداقل معیارها رو برای رابطه عاطفی داشته باشه، فردی که نمیتونه سر قولش بمونه، فردی که اونقدر ترسو و ضعیف هست که جرات بیان حقیقت رو بهت نداره و غیب شدنو انتخاب کرده، فردی که دوسال این رابطه رو کش داده و بعد تمومش کرده
با یقین میگم که بزرگترین عیب ها و ایراد ها رو داره، هرکدوم از اینهایی که بهت گفتم یه ایراده، ایرادی که حتی یدونه ش رابطه با اون فرد رو مردود میکنه
تو لایق تجربه عشق با چنین فرد ناقصی هستی؟
هرگز .. ابدا .. انسان ها میرن دنبال لیاقت خودشون، این حرف اصلا شعار نیست واقعا همینطوره
اگر کسی باهات نموند چون نمیتونست که بمونه، چون اگر میموند تو از تجربه یه عشق واقعی محروم میموندی
قطع ارتباط با یه آدم اشتباه احساس خوبی نداره شاید تا مدتها بخاطر عادت به ارتباط با کسی احساس تنهایی کنی ولی بهت توصیه میکنم تا میتونی وارد طبیعت، جمع های دوستانه یا خانوادگی، ورزش و باشگاه، برون ریزی مثل گریه کردن و هرروش سالمی که بهت تو این مسیر کمک میکنه شو، اگر میتونی از روانشناسی ماهر کمک بگیر تا برات آسون تر بشه
مطمعنم تو دختر قوی، لایق عشق و محبت و بهترینا هستی که فقط گیر آدم اشتباهی افتاده بود و این اتفاق میخواد بهش یاد بده که احترام بیشتری برای خودش قائل بشه، همین!❤️