2777
2789
عنوان

ولم کرد یهویی بی هیچ خدافظی ای 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 32 پست
خیلی فنی جواب دادی

ممنون از نظرتون متاسفانه آدم برای کسب هر تجربه ای بزرگی توسط خودش 

پوست میندازه ، باید جوری پوست انداخت که اون باقی مانده من قبلی رو مثل یچیز گرانبها نگهش داری و بتونی به بقیه منتقل کنی تا احساس رضایت درونی داشته باشی 

شب خوبی داشته باشین 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا کم تجربه ای توی‌عشق عزیزم

اصلا قصد ندارم مثل خیلی از آدما بهت بگم که بیخیال شو

بلکه می‌خوام به حقیقت این زندگی آگاهت کنم

عشق چیزیه که نباید با هرکسی تجربه ش کنی، اما اگه کردی هم فدای سرت به هرحال کسی نبوده راهنماییت کنه

توی این دنیا آدمها با کمک همدیگه با خودشون روبرو میشن، درواقع هر انسان دیگه ای آینه ای هست تا بتونی از طریق مشاهده کردن خودت توی اون شخص نقاط ضعف و قوتت رو بشناسی و رشد کنی

عشق یه تجربه مقدس و فوق العاده جذاب اما خطرناک هست، دلیل خطرش اینه که انسانیکه رشد یافته نباشه و با ضعف هاش عاشق بشه بدترین شکست عمرش رو تجربه میکنه

سلام

فقط مراقب باش برا کنار اومدن با این وارد رابطه نشی که بدتر میشه حالت

خودت جمع جور کن  تجربه سنگینی بوده

خودتو نباز از اول شروع کن با تجربه  که داری 

نگران نباش آخر دنیا نیست 

همین که یک رابطه دو سال طول بکشه معلومه تهش جدایی هست یکی بگیر باشه  همون اول کار تموم می‌کنه.

چشمات ببند  یه ربع به هیچی فکر. نکن

بعد باز کن آروم میشی

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
احتمالا کم تجربه ای توی‌عشق عزیزماصلا قصد ندارم مثل خیلی از آدما بهت بگم که بیخیال شوبلکه می‌خوام به ...

کاملا احساسی که داری رو با جون و دل درک میکنم

ولی میدونم بدونی عشق تجربه ایه که میتونه همچنان باز هم اتفاق بیوفته، اما نه الان!

تو لایق این رفتاری که باهات شده نیستی! اینو به خودت یادآوری کن که کسیکه عاشقش میشی باید حداقل معیارها رو برای رابطه عاطفی داشته باشه، فردی که نمیتونه سر قولش بمونه، فردی که اونقدر ترسو و ضعیف هست که جرات بیان حقیقت رو بهت نداره و غیب شدنو انتخاب کرده، فردی که دوسال این رابطه رو کش داده و بعد تمومش کرده

با یقین میگم که بزرگترین عیب ها و ایراد ها رو داره، هرکدوم از اینهایی که بهت گفتم یه ایراده، ایرادی که حتی یدونه ش رابطه با اون فرد رو مردود میکنه

تو لایق تجربه عشق با چنین فرد ناقصی هستی؟ 

هرگز .. ابدا .. انسان ها میرن دنبال لیاقت خودشون، این حرف اصلا شعار نیست واقعا همینطوره

اگر کسی باهات نموند چون نمیتونست که بمونه، چون اگر میموند تو از تجربه یه عشق واقعی محروم میموندی

قطع ارتباط با یه آدم اشتباه احساس خوبی نداره شاید تا مدتها بخاطر عادت به ارتباط با کسی احساس تنهایی کنی ولی بهت توصیه میکنم تا میتونی وارد طبیعت، جمع های دوستانه یا خانوادگی، ورزش و باشگاه، برون ریزی مثل گریه کردن و هرروش سالمی که بهت تو این مسیر کمک میکنه شو، اگر میتونی از روانشناسی ماهر کمک بگیر تا برات آسون تر بشه

مطمعنم تو دختر قوی، لایق عشق و محبت و بهترینا هستی که فقط گیر آدم اشتباهی افتاده بود و این اتفاق میخواد بهش یاد بده که احترام بیشتری برای خودش قائل بشه، همین!❤️

کاملا احساسی که داری رو با جون و دل درک میکنمولی میدونم بدونی عشق تجربه ایه که میتونه همچنان باز هم ...

خیلی ممنون از مهربونیت و حرفات من فقط با عقاید احساسایی که راحب عشق واقعی و فقط با یه نفر بودن بودم نمیتونم کنار بیام و به سوالای تو سرم جوابی بدم میدونی

سلامفقط مراقب باش برا کنار اومدن با این وارد رابطه نشی که بدتر میشه حالتخودت جمع جور کن تجربه سنگین ...

اخه سربازی رفت که بعدش بتونیم ازدواج کنیم ولی این اواخر خیلی بهونه میاورد اونم برا منی که کل روزارو تو خونم و درس میخونمو بیرونم برم با خونوادس بیشتر و یکی دوتا از دوستام 

احتمالا کم تجربه ای توی‌عشق عزیزماصلا قصد ندارم مثل خیلی از آدما بهت بگم که بیخیال شوبلکه می‌خوام به ...

میفهمم چی میگین ولی ما بچه نیستیم و ما تو سنی تو رابطه رفتیم که بالغ و عاقل بودیم و اصلا از روی هیجان عشقو تجربه نکردیم ولی این اواخر به اینکه هر لحظه بی اغراق هرر لحظه سعی کردم درکش کنم سر چیزای الکی ناراحت میشد با اینکه برای حرف زدن و رفع دلخوری پیش قدم میشدم ...

از همدیگه دورید؟کاملا درکت میکنم💔

اره تو یه شهر بودیم ولی تقریبا چند ماهه ما یه خونه دیگه تو شهر نزدیک خریدیم و تو رفتو امدیم ولی چون توسربازیه ماهی یه بار میشه همو ببینیم ولی تلفنی حرف زدنمون سرجاش بود

منو یاد ۴ سال پیش خودم انداختیهنوز احساس میکنم بخشی از منو برای همیشه برده انگار واقعا برای اولین و ...

متاسفم و امیدوارم زندگیت پر امیذو ارامشو حس رضایت بشه🩵