2777
2789
عنوان

شما دخترتونو ب راننده اسنپ میدین

908 بازدید | 52 پست

اگ دخترتون خودش بخواد

ووو شغل پسره راننده اسنپ 

ولی وضع مادرش بدک نیست 

پدرو مادرش از هم جدا شدن 

و گفته بعدا میره سر کاری 

و فعلا راننده اسنپ باشه 

ازدواج میکنید؟

نشود دام و قفس مانع پرواز کسی🕊️.                                  نوازنده سنتور هستم🌝                                          

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره الان یکی دخترش فوق داره خب نمیده یکی راننده اسنپ بودن ته ارزوشه

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

دخترم غلط کنه

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

دخترت تو چه سطحیه؟ کار و‌تحصیلات. چهره ش؟ وضع خانوادگی و مالی شما و...

چهرش متوسط رو ب بالا

وضع خانوادگی نسبتا خوب تک دختر

و تحصیلات لیسانس. دانشگاه ازاد و بیکار

نشود دام و قفس مانع پرواز کسی🕊️.                                  نوازنده سنتور هستم🌝                                          
دختره بیکار

بیکار که خیلی از زن ها هستن ‌. شرایط خانوادگیتون شغل شوهرتون و .. 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

باید خود پسر رو ببینم ببینم با عرضه و کاری هست حرفش حرف هست یا نه از این آدمایی هست که تا خرش از پل گذشت حرفاش یادش میره بستگی داره ببینم چجور پسریه شغل مهمه پلی قبل از اون شخصیت طرف برام مهمتره

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن