hedie__bbh مدیر استارتر عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 9721 عنوان بچه ها بیاین بگین پستشو لایک کنم ضایس 138 بازدید | 29 پست یه پسره هست همکلاسی دانشگاه اینستا داریم همو پستایی ک داره قدیمیه جدید نیسبعد ایشون همه ی استوریای منو لایک میکنه تقریبا من ازش خوشم میاداگه یبار برم چندتا پستشو لایک کنم ضایع میشه ؟؟؟راستشو بگیننن 1404/01/19 | 02:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترراهنما عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 9441 اره باور کن ضایعست ، اگه میخواستی لایک کنی باید همون موقع که درخواست فالوت رو قبول کرد ، لایک میکردی اونم فقط یک پست! نه همهشونو !! الان دیگه گذشته کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻
shadi____iii عضویت: 1403/12/15 تعداد پست: 2792 خودمم اینو گفتم بهت 😌😂اگه عکس از خودش پست کرده لایک کن نالا چند سال پیش هم باشه لایک کن
hedie__bbh مدیر استارتر عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 9721 اره باور کن ضایعست ، اگه میخواستی لایک کنی باید همون موقع که درخواست فالوت رو قبول کرد ، لایک میکرد ... اره راس میگگی چرا نکردمم
hedie__bbh مدیر استارتر عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 9721 اره باور کن ضایعست ، اگه میخواستی لایک کنی باید همون موقع که درخواست فالوت رو قبول کرد ، لایک میکرد ... مثلا یبار ک استوریمو لایک کرد برم تو پیجش یکی رو لایک کنم ککک مثلااا الان تازه پیجتو دیدم😐😂😂😂بده اینم؟
دخترراهنما عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 9441 اره راس میگگی چرا نکردمم خوب کردی ، نباید بفهمه چک میکنی کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻
shadi____iii عضویت: 1403/12/15 تعداد پست: 2792 اره خب توهم لایکشون کن چرا اون فقط باید لایک کنه بخدا راست میگم به حرف بقیه گوش نکن برو لایکشون کن ینی ینی من تازه دارم پستاتو میبینم وقتی اون لایک کرده توهم لایک کن
دخترراهنما عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 9441 مثلا یبار ک استوریمو لایک کرد برم تو پیجش یکی رو لایک کنم ککک مثلااا الان تازه پیجتو دیدم😐😂😂😂بده ... 😂😂😂😂😂😂😂 وای اره میشه اینکارو بکنی چون اون موقع این تصور رو میکنه ، که تو برای اینکه اون تورو لایک کرده در عوضش توهممیخواستی جبران کنی کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻