2777
2789

یه پسره هست هم کلاسیمه دانشگاه البته گروهامون مختلفه اون یه سال بالاتره الان احتمال دیدن از نزدیکش کمه 

یه کلاسی باهم بودیم ازش خوشم اومد

بعد کلاسمون تموم شد دیگ بیخیال شدم دیدم چند وقت بعد اومد فالوم کرد اینستا 

بعد از اون موقع تقریبا همه ی استوریامو لایک میکنه ولی تاحالا ریپلای نکرده حرف بزنیم 

ولی من ازش خوشم میاد 

چیکار میتونم بکنم؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچکار نکش ، وقتش بشه ریپ میزنه 

حتی استوریاشم لایک نکن

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

هیچی نمیزاررره

اگر گذاشت ریپلای نکننننن ، تورو خدا ریپلای نکن 😂😭

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

بنظرت منتظره وقتش شه؟

نمیدونم ، من خودم استوری یه پسری رو لایک میکردم چون محتواشو دوست داشتم بعد اومد پیویم ، بعدا فهمیدم لایک کردن یعنی نخ دادن انقد خجالت کشیدم 😂😂😭😭😭

ولی خب بستگی داره چی استوری میکنی که لایک میکنه