2777
2789
عنوان

کیا زشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 59 پست
صورتی بهت میاد؟ لبات فرمشون چجوریه؟ من ژل اینا نزدم لبام متوسطن.. به نظرم رنگ نود به لب ژل زده میاد ...

اینطوریه لبم البته اینجا ژل داشت الان نداره

این رنگی میزنم

من اگر کامروا گشتم و خوشدل چ عجب/مستحق بودم و این ها ب زکاتم دادند🩷🦋

😂😂😂دعا که چشم میکنمخودت به خودت کمک کن و حالتو خوب کنبخدا از زندگیم بهت بگم اشکت تا ۳روز بند نمیا ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردید 

از ته دلتون برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه و به آرزوهام برسم🌹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چه ماسکی بزنم من صورتم پر لک و تیرست

زردچوبه و سفیده و تخم مرغ با نشاسته و آرد نخود عسل و ماست

زردچوبه پایه ثابتشونه حالا زردچوبزو یا با همشون بزن یا هرچنتایی ک تو خونتون بود یا شایدم حتی یکیو داشتین همونم مشکل نیس بعد ترکیب کن بزت صورتت بزار نیمساعت جمعه ها باشه بعد بزو حموم خوب صورتت و بدنتو بشور ک زردی نمونه رو صورتت و تامام بعد چنوق متوجه صاف شدن پوستت میشی.. خیلی موثره

زردچوبه و سفیده و تخم مرغ با نشاسته و آرد نخود عسل و ماستزردچوبه پایه ثابتشونه حالا زردچوبزو یا با ه ...

ممنونم عزیزم 

از ته دلتون برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه و به آرزوهام برسم🌹
چه لبای قشنگی😍 چه رژ، ملایم و قشنگی... بهت میاد این رنگ.. به من نمیاد این رنگا... امتحان کردم🥲

چشات خوشگله عزیزم😘

من اگر کامروا گشتم و خوشدل چ عجب/مستحق بودم و این ها ب زکاتم دادند🩷🦋