2777
2789
عنوان

کیا زشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 59 پست
لب بزرگ بودن با گشادوشتری فرق داره آب هم میخورم فایده نداره

تغذیت چطوره میوه و سبزیجات داخلش هست

صورتت رو با چی اصلاح میکنی 

قرص ویتامین میخوری مثل دی و سی

ضدآفتاب میزنی

یکم مرطوب کننده میدونی به خیلی چیزا بستگی داره اصلا همه این کرم های اضافه به کنار تغذیه درست باشه همچی حله مخصوصا یبوست جوش هاتو دست کاری نکن

تو عیدی رفته بودم قشم... وااای چه زنا و دخترایی اونحا بود... ببین یعنی بی ارایش سیر نگاشون نمیشدی... ...

عشقم شدیگ لب بزن راحت شی😊

من اگر کامروا گشتم و خوشدل چ عجب/مستحق بودم و این ها ب زکاتم دادند🩷🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ع همسنیم ببین غمت نباشه منم معضل تورو دارم ولی این بیشتر بابت نداشتم اعتماد بنفسه من شده از ماسکای خ ...

چه ماسکی بزنم 

من صورتم پر لک و تیرست

از ته دلتون برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه و به آرزوهام برسم🌹
خب ارتعاش ذهنیت رو درست کن حس و انرژیت مثبت باشه برقص سعی کن سر یه کار بری اول خودت باید خودت رو بپذ ...

اره دقیییقااااا حرفاتو قبول دارم 

ولی من خُلقم اصلا دست خودم نیست اصلا هیچیم نیستا هیچ اتفاقی هم نیفتاده ولی من یه دفعه اینقدر بهم میریزم و حس بدبختی و گریه میکنم که درحد مرگ میرم حمله پانیک میشم تمرکز ندارم 

اصلا خستم دیوونم هرچی هم قرص میخورم بدتر میمش

عشقم شدیگ لب بزن راحت شی😊

میترسم بهم نیاد 🥲 پوستم گندمیه رنگا ملایم بهم نمیان... فقط البالویی اینا بهم میان... برم شید البالویی بزنم ضایس که... اومدیم ادم خواست بره پرسه روضه 😱

تغذیت چطوره میوه و سبزیجات داخلش هستصورتت رو با چی اصلاح میکنی قرص ویتامین میخوری مثل دی و سیضدآفتاب ...

جوش ندارم 

لک دارم که مال قبله و الآنم بهم میزنه

تغذیه درستی ندارم متاسفانه سبزیجات توعمرم یک بار هم نخوردم میوه سالی یه بار 

اره دقیییقااااا حرفاتو قبول دارم ولی من خُلقم اصلا دست خودم نیست اصلا هیچیم نیستا هیچ اتفاقی هم نیفت ...

عزیزم منم دوقطبی ام و وسواس ظاهری هم دارم

قرص میخوردم وقتایی که حالم بد بود کلا خواب بودم مثلا ۴روز صب تا شب شب تا صب

ولی تصمیم گرفتم خودم به خودم کمک کنم چون ذهنم داشت از کار میوفتاد هیچی یادم نمیموند و هیچی تو مخم نمیرفت در صورتی که ضریب هوشیم خیلی بالا بود همیشه رتبه برتر بودم

کتاب روانشناسی خوندم خیلی کمکم کرد تو ام امتحان کن

خودم یاد گرفتم راه درست زندگی چطوریه و چطوری میتونم به خودم کمک کنم

عزیزم منم دوقطبی ام و وسواس ظاهری هم دارمقرص میخوردم وقتایی که حالم بد بود کلا خواب بودم مثلا ۴روز ص ...

خوش به حالت برای منم دعا کن

میترسم بهم نیاد 🥲 پوستم گندمیه رنگا ملایم بهم نمیان... فقط البالویی اینا بهم میان... برم شید البالو ...

منم پوست صورتم گندمیه همیشه صورتی میزنم

رنگا دیگه ام امتحان کردی؟چون اصولا اکثر رنگا به گندمی میاد ها....

خوش به حالت برای منم دعا کن

😂😂😂دعا که چشم میکنم

خودت به خودت کمک کن و حالتو خوب کن

بخدا از زندگیم بهت بگم اشکت تا ۳روز بند نمیاد

ولی دیگه اهمیت نمیدم.

صبا برو پیاده روی آهنگ گوش بده باشگاه برو 

یه کار یاد بگیر

انقدر حالت خوب میشه که نگو

یه دفتر بردار و شبا قبل خواب احساست رو بنویس و ماهی یه بار بخون میبینی چقد حالت خوب میشه

نمازم بخونی و دعا کنی و از خدا شکرگذاری کنی هم که چه بهتر

منم پوست صورتم گندمیه همیشه صورتی میزنمرنگا دیگه ام امتحان کردی؟چون اصولا اکثر رنگا به گندمی میاد ها ...

صورتی بهت میاد؟ لبات فرمشون چجوریه؟ من ژل اینا نزدم لبام متوسطن.. به نظرم رنگ نود به لب ژل زده میاد نه لبای من 🥲 اره هر چی امتحان میکنم زشت میشم بدتر کالباسی قهوه ای اینا عمرا بهم بیاد

صورتی بهت میاد؟ لبات فرمشون چجوریه؟ من ژل اینا نزدم لبام متوسطن.. به نظرم رنگ نود به لب ژل زده میاد ...

عکس لبمو گذاشتم اومد؟