2777
2789

بجای این فکراعزیزم به فکرسلامت خودت ونی می باش

لعنت بفرس برشیطون که ذهنتو بهم میریزه

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو چرا نمیای شب نشبنی 😒

سلام عسلم😍😍 چه عجب منو یادتون افتاد🍏🍎😂😂😂خورا😜 چند روزه درگیرم زیاد نمیام سایت در حد خوندن دوتا تاپیک میامو میرم انشاالله از فردا میام دوباره.باشکوه تر از قبل😎😎😎

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 
سلام عسلم😍😍 چه عجب منو یادتون افتاد🍏🍎😂😂😂خورا😜 چند روزه درگیرم زیاد نمیام سایت در حد خوندن دو ...

😍😗

دیونه😂😂😂😂باشه منتظریم

کاش همه چیز اونموقع اتفاق بیوفته ک ذوقشو داری...
😍😗 دیونه😂😂😂😂باشه منتظریم

😎😎😎 خرا رو اماده کنید میام جلو پام نبرین ها میخوام ببرمشون ماده باشه لدفن از نوع شیردهش😂😂😂

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 
😎😎😎 خرا رو اماده کنید میام جلو پام نبرین ها میخوام ببرمشون ماده باشه لدفن از نوع شیردهش😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂من گوسفند خریدم خرو ب یکی دیگه بگو

کاش همه چیز اونموقع اتفاق بیوفته ک ذوقشو داری...