2777
2789
عنوان

پختن پیتزا

79 بازدید | 12 پست

دوستان اولین بارمه میخوام میتزا درست کنم

یه بار پیراشکی گوشتی درست کردم روش خشک شد

واسه پیتزا ممکنه خشک بشه چون مواد پیتزا روش هس ممکنه خشک نشه؟

بعد نیاز هس خمیر پیتزا رو قبل اینکه مواد بزاریم ۵ دقیقه تو فر بمونه بعد مواد رو بزاریم؟

خمیر نیمه آماده از مغازه میخوای بخری ؟

یا خودت درست میکنی؟

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو توستر درست میکنم‌دماش روی ۱۱۰ میزارم تایم هم ۲۰ 

با خمیر اماده نیاز نیس بزاری خمیرت گرم بشه 

موادتو بریز رو خمیر بزار تو توستر 

فقط ده دقیقه قبل توستر روشن باشه 

۵دقیقه اخر المنت بالا روشن کن پنیر پیتزات برشته واب بشه

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

من تو توستر درست میکنم‌دماش روی ۱۱۰ میزارم تایم هم ۲۰ با خمیر اماده نیاز نیس بزاری خمیرت گرم بشه موا ...

اول المنت پایین رو روشن میکنی بعد بالا؟ 

۵ دقیقه کم‌نیس واسه بالای پیتزا؟

یه سوال چطور توستر رو از قبل گرم میکنی؟

من خودم اول به برق وصلش میکنم بعد دماش رو تنظیم میکنم ولی هیچ نشونه‌ای نیس که داره کار میکنه ولی وقتی تایمر رو روشن میکنم بعد تازه توستر کار میکنه

خودم درست میکنم

آها منم همیشه خودم درست میکنم اول خمیرش رو میذارم تو فر 

بعد که خمیر از اون حالت خامی در اومد سس میزنم و بعد پنیر پیتزا و بقیه مواد و دوباره روش پنیر پیتزا 

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

من مواد رو قبلش تفت می دم و ادویه و هر چی می خوام می زنم بعد با خمیر خام می ذارم‌. چون یه بار خمیر رو زودتر گذاشتم و خوب نشد. زیر مواد حتما سس بزن و می تونی خیلی کم پنیر هم بریزی که مواد بچسبن.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
من مواد رو قبلش تفت می دم و ادویه و هر چی می خوام می زنم بعد با خمیر خام می ذارم‌. چون یه بار خمیر ر ...

یعنی خمیر رو زودتر گذاشتم، یعنی اول خمیر رو تنها ۵ دقیقه گذاشتین تو فر؟

اول المنت پایین رو روشن میکنی بعد بالا؟ ۵ دقیقه کم‌نیس واسه بالای پیتزا؟یه سوال چطور توستر رو از قبل ...

توستر رو روی دما تنظیم کن‌بعد رو تایمر ۱۰ دقیقه  یکی دوثانیه بعد باید علامت قفل بیاد اونجا توستر گرم میشه 

ن من برا پیتزا همون ۵دقیقه میزنم‌تابته اگ‌میخای پیتزات نرم باشه یک پیاله اب کن بزار کف توسترت

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »