2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا کار خوبه

اینجا منصرفت میکنن ولی من میگم برو تجربه کن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

من خیلی بدم میاد یه مدت دنبال خونه بودیم روزای اول نمی فتم با شوهرم بعد متوجه شدم مثلا خانم تنها میره با شوهرم تو خونه های خالی که خونه رو نشون بده 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
من خیلی بدم میاد یه مدت دنبال خونه بودیم روزای اول نمی فتم با شوهرم بعد متوجه شدم مثلا خانم تنها میر ...

خوب بره 

اگه شوهرتو قراره اینجوری از راه بدر بشه مشکل شوهرته نه خانومایی که املاک کار میکنن 

بدرد خانم نمیخوره کلاهبرداری توش زیادهامنیت شغلی هم نداری آخر کار که تموم شد دو نفر دورت میزنن یا خو ...

جدیدا خانوما هم راه افتادن اتفاقا خوب از پسش برمیان 

فصل اجاره هم داره شروع میشه