2777
2789
عنوان

عکس پروف گذاشتین

85 بازدید | 15 پست

من هرچی میگم بابام نمیزاره که بزارم.

با یکی دوستم عکس بدون شال بفرستم میترسم فردا روز که با این بحثم شد،عذاب وجدان اینو بگیرم که این ازم عکس داره

ولی میتونم بگم نه از رو پروفم برداشته؟؟؟؟

تاحالا هم عکسمو پروف نذاشتم شما میزارین چجوریه

با شال یا بدون شال

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میزارم عکسه دیگه مگه چیه 😐

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

بدون شال لختی پختی بزار بره بابا😂

دلم میخاد بدون شال بزارم 

باز،بعدش عذاب وجدان میگیرم

نمیدونم چراا😂😂

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

من میزارم عکسه دیگه مگه چیه 😐

همون دیگه حس بدی دارم وقتی که عکسمو توی یه گوشی ببینم

نمیدونم چرا فکر کنم ترسه میترسم روم بمونه

حتی تو مدرسه با رفیقام صمیمیم با مقنعه هم عکس نمیگیرم باهاشون

آبجی بزرگم بجای اینکه بگه عکسه عادیه بیشتر میترسونه😆😆😅

بابامم حساسه واقعا خونوادم  سخت گیرن 😂

میزارم ولی با شال و کلا همینجوری که توی خیابون غریبه ها منو میبینن ،نه شخصی و بدون حجاب

منم با شال میخام بزارم ولی خونوادم میگن غلط کردی😂😐

من همه جوره میزارم نظر دیگرانم ب کتفم

بهترین کار همینه دختر👏

نظرشون مهم نباشه

همون دیگه حس بدی دارم وقتی که عکسمو توی یه گوشی ببینمنمیدونم چرا فکر کنم ترسه میترسم روم بمونهحتی تو ...

حرف بقیه رو به کتفت بگیر

منو هم نمیزاشتن الان براشون عادی شده

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

حرف بقیه رو به کتفت بگیر منو هم نمیزاشتن الان براشون عادی شده

برا پارتنرمم تاحالا عکس بدون شال نفرستادم

میترسم واقعا

اگه دوست نداری همه ببینن بزن فقط مخاطبین که غریبه نبینه

بدبختی اینه همونم نمیزارن

نه بابام نه پارتنرم