2777
2789
عنوان

خانمایی که همسر های خوبی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 5144 بازدید | 105 پست

اول بگم چرا فک میکنید سنتی عشقی توش نیست

اگه عشقی نباشه هیچ وصلی نیست میخواد ینتی باشه میخواد صنعتی باشه

منو همسرم بهم معرفی شدیم چند وقت باهم معاشرت داشتیم

و الان ۱۲ سال از اون تاریخ میگذره،بسیار آدم خوبیه و بسیار منو دوسداره در عمل بارها ثابت شده 

راستش دعا برای ازدواج به اون معنا نداشتم چون اصلا خیلی به ازدواج فکر نمیکردم ایشونم بار سوم با قشون کشی کل خونواده ش از شهر غریب به شهر ما موفق شد جواب مثبت بگیره

ولی قبل آشنایی با ایشون یه سفر مشهد رفتم به آقا گفتم شما که میدونی من لا این غرور کله پوکانم عاشق نمیشم خودت یه کله خری که تاییدش میکنی  برام بفرس خونوادم از دستم خلاص شن😂😂در عرض یکی دو هفته با ایشون آشنا شدم و بعد چند ماه گفتن تو همون حدودا ایشونم رفتن مشهد و دقیقا همین خواسته رو از آقا داشتن و بعد اون سفر به فاصله کوتاهی من بهشون معرفی شدم خیلی برتمون جالب بود اینو که از ایشون شنیدیم

تو زندگی ما امام رضا خیلی تاثیر داشته خیلی جاها😍😍

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجور ذات رو بشناسیم 😔

شناخت ذات آدم ها شاید خیلی آسون نباشه ولی نشانه ها خیلی مهمن

نباید از کنار نشانه ها راحت گذشت بادیدن رفتار و اخلاق طرز برخورد صحبت کردنش میشه یجورایی بهش پی برد

فقط باید بدونید دوران آشنایی رو واقعا صرف آگاهی و شناختتون از طرف مقابل کنید

نگید چون عاشقش هستید پس فلان اخلاقش رو بعد از ازدواج درست می کنم نه درست که نمیشه هیچ چند برابر بدتر هم میشه به امید تغییرش بعد ازدواج نباشید

همین سایت خیلی خانوم ها گفتن دوران آشنایی مثلا اصلا چیزی برام نمی گرفت یا اخلاقش تند بود یا کنترلگر بود یا... و بعد ازدواج واقعا به مشکل خوردن

یا تفاهم خیلی مهمه تو تمام مسائل از اعتقاد تا حتی مسائل سیاسی و....

پس از کنار نشانه ها براحتی نگذرید تا انشاالله زندگی مشترک خوبی درکنار آدم درستی داشته باشبد

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞
[QUOTE=377989252]رمز خوشبختی من زیبایم هس شکر خدا اونایی ک خوشگلن میفهمن چی میگم چون همسر اون موقع خ ...

یه چیزی گفت

سخت نگیرید .... اختلاف سنی شون بالاست ظاهرا، اونجا فقط ظاهر دختر مهم میشه همونطور که پول مرد مهم میشه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

سنتی 21سالگی 

بهترین بود ولی بعد40سال که کنارهم بودیم باخوبی وخوشی منو تنها گذاشت وبی وفایی کردورفت وآسمانی شد پنجشنبه اولین سالگردش بود 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
هر شب میخوندی بعد از ذکر ها توی قنوت می‌گفتین؟

نذر چهل تا کرده بودم. که توش ب نیت ازدواج خودم دعا میکردم. بعد چهل تا دوباره چهل تا نذر کردم ولی این سری فقط برای حاجت روایی و گره کشاییه بقیه اصلا خودمو دعا نکردم. بعد ده شب حاجتم داده شد و همون چیزایی بود ک چهل شب اول خواستم. نمازا رو هم هر شب نمیخوندم هر وقت حال داشتم میخوندم. حتی کاملم نمیخوندم گاهی فقط یک رکعت وتر