2821
2789
عنوان

خوشبخت

113 بازدید | 18 پست

چرا هیچ کی قبول نمیکنه خوشبخته و از ته دل خوشحاله

انگار هر کی بگه بیشتر غم دارم باکلاس تره 

چرا همه مون اینقدر زجر کشیدیم و مچاله شدیم تو این دنیا و مشکلاتش 

پس کی از ته دل خوشحاله؟ پس کی خوشبخته؟ شما تو زندگی از ته دل خوشحال و خوشبختین؟ دلم میخواد یه خوشبخت ببینم😢

من 

چون اینجا فرهنگ  بدبختی و ناامیدی رو گسترش میدن

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بستگی داره خوشبختی رو توی چی ببینی،من از لحاظ همسر و بچه خوشبختم خداروشکر همسرم عالیه از هرنظر و یه دختر آروم و ناز دارم،ولی خیلی مشکلات دیگه هست،مثلا خانواده همسرم،از دست دادن پدرم بخاطر کرونا،بی معرفتی دوستای صمیمیم،دو رو بودن اطرافیانم،آدمای حسود اطرافم و خیلی چیزای دیگه

ینی چی

یعنی میگن از خوشی نگید شاید یکی آه بکشه

چشم بخورید 

پز ندید 

در حالی که خوشبختی  توانایی لذت بردن از زندگی هست نه پز نه رفاه

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

من چون اینجا فرهنگ بدبختی و ناامیدی رو گسترش میدن

خداروشکر انشاءالله همیشه شاد باشی عزیزم 

یعنی شما تو زندگی سختی و مشکلات نداری؟ 

واقعا از ته دلت خوشحالی؟

خداروشکر انشاءالله همیشه شاد باشی عزیزم یعنی شما تو زندگی سختی و مشکلات نداری؟ واقعا از ته دلت خوشحا ...

من سختی و مشکلات نداشتن رو به مثابه مرگ میدونم

معلومه که سختی هست

بالا و پایین هست

مشکلات هست

ولی قلبم پر نوره و دلم پر شادی

اصلا خلقت رو میبینم پر میشم از الحمدلله 

2824
2823
2791
2779
2792