2777
2789

از خواب پا میشم بچه داری سرم تو گوشیه اگه کاری باشه تو خونه دوباره میخوابم و همین روال ادامه داره دلم تنوع میخواد چیکار کنممم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه رو کجا بزارم برم باشگاه ؟ بخیه هامم تازست

پیش مادر. خواهر. مادر شوهر. یا با خودتون ببرین. بعضی باشگاه‌ها اتاق کودک دارن. در مورد بخیه ها کمی صبر کنید بعد ورزش سنگین نکنید. یک کار دیگه هم هست که انجام دادنش خیلی با ارزشه. اینکه سرمایه گذاری کنیم روی خودمون وقتمونو صرف مطالعه و شناخت خودمون و ذهنمون کنیم. مثلا یک برنامه هست گنج حضور که ابیات مولانا رو میگه منتها با شناخت الگوهای ذهنمون. مثلا یک مدت 6 ماه فکر کنید دانشجو هستین و می رین کلاس. اما کلاس مولانا. هرروز 2 ساعت برنامه رو گوش کنید. نت برداری کنید. ابیات و حفظ کنید. تو مدت کوتاهی زندگیتون اونقدر متحول میشه که در بیان نگنجد و از طرفی هم بهترین هدیه و خدمت و کمک و به بچه تون هدیه می دین. چون با کار روی خودتون حس عشق و شادی بی نهایت می آد. واین ارتعاش و انرژی و بچه می گیره و با عشق بزرگ میشه.و ایندش و مسیر زندگیش عوض میشه. انسان بزرگی میشه. چون ار الان حس عشق و درک میکنه. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا