2789
عنوان

میان ترم

294 بازدید | 15 پست

دانشگاه اومده میان ترمم کرده مثل پایان ترم باید برگه ورد جلسه گرفت نمره هاهم تو سایت میزنن  قبلا بعضی هاشون میان ترم میگرفتن الان همشون تشریحی هم

حالا یسری میگن دانشگاه آزاد ک درس خوندن نداره هنوز نرفتیم هفته بعد میان ترمه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وایی منم هفته دیگ میان ترم دارم البته فقط یکی از استادا گیر داده ک میان ترم بگیره گفته حتی حق ی جلسه غیبتم نداریم وگرنه نمره کم می‌کنه  هرجلسه اسم صدا میزنه از رو جزوه بخونیم خلاصه خیلی استاد رو مخیه

وایی منم هفته دیگ میان ترم دارم البته فقط یکی از استادا گیر داده ک میان ترم بگیره گفته حتی حق ی جلسه ...

ما یکی از این استادا داریم هر جلسه از همه هم میپرسع نه ک بگی یه نفر از همه

😂😂😂برو آقاجان برو آزاد یک هزارم دولتی نیستچه از نظر مطلب چه از نظر روانی بودن اساتید

شما درست میگی هم ما یه استاد داریم همیشه از همه میپرسه جرعت نفس کشیدن نداریم از اول کتاب تا اونجایی ک درس داده استاد داریم تازه ما کارشناسی هستیم داره انگلیسی زیست سلولی درس میده

اینکه حق غیبت و ازمون گرفته واقعا خیلی رو اعصابمه

استاد ریاضی مون واقعا حذف میکنم از سیستم بعد سه جلسه دوستم حذف شد راهش نداد دوبار تو کلاس حضور غیاب میکنه

استاد ریاضی مون واقعا حذف میکنم از سیستم بعد سه جلسه دوستم حذف شد راهش نداد دوبار تو کلاس حضور غیاب ...

باز سه تا مجازید اینم میگه بعد سه جلسه غیبت حذف میشید ولی هر ی جلسه ک غیبت کنید یک نمره از پایان ترمتون کم میکنم 

اره ترم هفتم همش میگم دیگ آخرشه تحمل کنم تموم میشه

اون بالا ببین خانمه چی گفته میگه آزاد میگه یک هزارم دولتی نیست تا حالا ندیده تو یه کلاس همه بندازن بخاطر پول