2821
2789
عنوان

مکمل لیدی میل

187 بازدید | 9 پست

کسی از شماها لیدی میل تو دوران شیردهی استفاده کرده؟؟پسر من کولیکیه,همم لبنیات میخورم شکمش میدرده میترسم لیدی میل بخورم بدتر شه.کسی تجربه ای داره؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی ممنون.بر پایه چیه؟؟قیمتشو میدونین؟؟

من چون دخترم آلرژی به پروتئین گاوی داشت از گالاکتومید استفاده می کردم. ۲۰ تومن بود. عصاره مالت و یه گیاه دیگه و کلسیم و اینا بود دقیق یادم نیست. تجویز متخصص اطفال بود برای تقویت شیرم.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

اصلا لازمه لیدی میل؟

من الان 34 هفته هستم.ترشح شیر دارم.سری قبل زایمان طبیعی داشتم شیرم وحشتناک زیاد بود.به نظرتون الان ک سزارین هستم ممکنه شیرم کم شه؟

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
گالاکتونیدم همینجوری پودریه؟؟

آره پودره تو آب حل می کنی. من تو بارداریم لیدی میل خوردم ولی تو شیردهی گالاکتومید مصرف می کردم.

اصلا لازمه لیدی میل؟ من الان 34 هفته هستم.ترشح شیر دارم.سری قبل زایمان طبیعی داشتم شیرم وحشتناک زیا ...

ربطی به نوع زایمان نداره. من شیرم خیلی زیاد بود تا ۴ ۵ ماه همیشه لباسام لک شیر داشت.

من چون دخترم آلرژی به پروتئین گاوی داشت از گالاکتومید استفاده می کردم. ۲۰ تومن بود. عصاره مالت و یه ...

مرسی عزیزم.منم شیرم خوب بود الان وزن نی نیم زیاد جلو نرفته همم شیرم مث سابق نیس.لیدی میل میخوردم ولی الان نی نیم افتضاح حساس شده به همه چی حساسیت میده

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز