2777
2789
عنوان

بچه گربه

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 24 پست
کار اشتباهی نکردی عذاب وجدان برای چی داری اینطور زندگیشون راحت تره تا بخوان با هم دعوا کنن و بزرگتر ...

اره اما الان حال روحیم خوب نبود گفتم نکنه جدا کردم مادرش نفرینم کنه از نفرین حیون مثل سگ میترسم 

کاش حیونکیا رو از مادرشون جدا نمیکردی.

شرایط نداشتم خونمون حیاط ندارع  یکیشون لج باز بود وسط خونه پی پی کرده بود بقیه هم پشت سرش همونجا پی پی میکردن نمیرفتن سرویس بهداشتیشون 

بهشون یاد  داده بودم اما یکیشون نمیرفت هرجا خودش دلش میخواست دستشویی میکرد خونمون بو بد میداد 

اول صبح هنه باهم میو میو میکردن واسه صبحونه همسایه رو به رویمون صداش دراومده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره اما الان حال روحیم خوب نبود گفتم نکنه جدا کردم مادرش نفرینم کنه از نفرین حیون مثل سگ میترسم

اونطور خودشون هم راحت ترن چاره ای نداشتی از سر خوشی که واگذارشون نکردی

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

کاش وقتی شرایط ندارین حیوون نگه ندارین، گناه دارن، اگر میتونی مادرشون رو بده ب همونی ک بچه هارو دادی

من اصلا نگه نمیدارم چون حس عاطفی بینمون  ایجاد میشه وقتی بره حالم بد میشه این سر پسر بزرگش باردار بود اومد خونمون زایمان کرد دیگه هم نرفت الان پسر بزرگش هم هست اما خب  بازم سختمه ۵ تا دیگه هم بودن کلا ۷ تا گربه بدون شرایط سخت بود واسم 

کاش وقتی شرایط ندارین حیوون نگه ندارین، گناه دارن، اگر میتونی مادرشون رو بده ب همونی ک بچه هارو دادی

سگ داره گفت نمیشه مادرش بیا  چون گارد میگیرن واسه هم تیکه پاره میکنن همو  اما این فسقلیا بچه هستن کنار میان پیشش بزرگ میشن عادت میکنن 

آخخخخی عزیزم درکت می کنم خیلی سخته  واسه منم پیش اومده ولی من گذاشتم مادرشون از شیر بگیره بعد. خیلی بعدش حال روحیم بد بود خیلی گریه کردم.  بعضی کامنتهای اینجا رو می خونم  حس میکنم بعضی هیچ درکی از حیوون خونگی ندارن