2777
2789
عنوان

شوهرم خونه نمیاد قهر کرده

1679 بازدید | 50 پست

میگه دیگه حالم ازت بهم میخوره میخام طلاقت بدم همه حق حقوقت و میدم برو گمشو خیلی عصبیه امشبم اصلا خونه نیومد چون خانوادش بخاطر من باهاش دعوا کردن بخاطر بچه بازی میگه طلاق هر شب دیروقت میاد خونه امشب کلا نیومد ن میتونم زنگ بزنم بیا ن میتونم برم ببینم کجاست دیوونه شده زندگی قشنگم و داره نابود میکنه با این رفیق بازی هاش میگه تو از بس غر زدی فراری شدم دعوامون خیلی شدیده اصلا دیگه نمیخاد منو ببینه من کوتاه اومدم گفتم دیگه تو کارات دخالت نمیکنم ولی ی دنده میگه فقط طلاق چیکار کنم بچه داره خونه ساختیم دوسش دارم خیلی  وابسته هستم بهش اصلا نمیتونم کنار بیام 27 سالمه از الان فشار عصبی گرفتم 16 رو یازده تپش قلب شدید دارم نفسم نمیاد میخام برک بیارمش خونه بغلش کنم ای خدا کمکم کن

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وابسته نشو اون راهشو انتخاب کرده این رو قبول گن که نمیشه افراد رو بزور نگاه داشت حتماااا خدا حکمتی د ...

دارم نمیتونم بقران میمیرم مگه من مسخرش بودم خیلی دوسش دارم ای خدا بخدا دارم دق میکنم

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
معذرت میخام بگم بگی نگی شرایط و تجربه کردم منم واقعیتش ی زن باهاش در ارتباطه برا یهمین اینجور شده

وای دیوونه شده امروز گریه میکرد جلو خانوادش ک من اینو نمیخام اونا گفتن اگه ناموسی هست همه زندگیو ازت میگیرم میزنم ب نام این زن ولی باز کوتاه نیومده دارم میمیرم

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
دارم نمیتونم بقران میمیرم مگه من مسخرش بودم خیلی دوسش دارم ای خدا بخدا دارم دق میکنم

نمیدونم من جای شما نیستم  ولی بهتره غرورتون  رو خورد نکنید 

شما بهتره پیش یه مشاور برید راهنماییتون کنه